ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Αυτή η Μαμά αποφάσισε να κάνει ένα περίεργο «Πείραμα» με τα δίδυμα Παιδιά της. Αυτό που Ανακάλυψε; Συγκλονιστικό!

Η Brandi Wood, μια νέα γυναίκα από το Lakeside της Καλιφόρνιας, είναι μια αρκετά φυσιολογική μητέρα. Αγαπά τα δίδυμα της, τον σύζυγό της και…
το κινητό της. Μια μέρα ήταν στο σπίτι με τους γιους της, ηλικίας τεσσάρων ετών, τον Blaine και τον Rylie, όταν αποφάσισε να δοκιμάσει ένα μικρό πείραμα για να δει την επιρροή της τεχνολογίας στη ζωή της οικογένειάς της.
«Μετά την καταμέτρηση, ήρθε μια πικρή συνειδητοποίηση. Αναρωτήθηκα τι θα συνέβαινε αν με έβλεπαν με το κινητό μου και να μην τους δίνω σημασία. Τότε τα δύο αγόρια έστρεψαν την προσοχή τους 28 φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα.»

Η μαμά συνέχισε:

«28 φορές ρωτούσαν τον εαυτό τους, τι στο καλό έχει το διαδίκτυο που είναι πολύ πιο σημαντικό από εμάς. 28 φορές τα αγόρια μου δεν είχαν λάβει την προσοχή μου και την έψαχναν. 28 φορές η αγάπη μου είχε τεθεί υπό αμφισβήτηση.»

Στη συνέχεια, έγραψε μια σημαντική επισήμανση: «σε έναν κόσμο όπου είμαστε αποδεχτεί μόνο με βάση την εμφάνισή μας στο διαδίκτυο και όχι με το ποιοι είμαστε πραγματικά, σε έναν κόσμο όπου οι φίλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι περισσότεροι από τους πραγματικούς φίλους. Παρακαλώ πολύ να αφιερώσετε χρόνο στα παιδιά σας. Χρειάζονται εσάς και εάν χάνετε χρόνο στο διαδίκτυο δεν θα τα γνωρίσετε ποτέ καλύτερα.»

Ουάου… Τι ισχυρή δήλωση. Η θέση της μαμάς είχε μεγάλη απήχηση και πολλοί έμαθαν ένα σημαντικό μάθημα από το πείραμα της Brandi. Τίποτα στο διαδίκτυο δεν είναι σημαντικότερο από τη διδασκαλία των παιδιών σας με το παράδειγμα και την ανταλλαγή χρόνου μαζί τους!

Fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: