ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Έκανε σεξ με έναν άντρα, έμεινε έγκυος και μήνυσε το ξενοδοχείο!

Προσέφυγε στη δικαιοσύνη γιατί δεν της αποκάλυψε το ξενοδοχείο το όνομα του εραστή της

Έζησε μια ωραία ερωτική περιπέτεια με έναν άντρα που...

μόλις είχε γνωρίσει, έμεινε έγκυος και τώρα μηνύει το ξενοδοχείο που πέρασαν αξέχαστα, γιατί δεν της αποκαλύπτουν το όνομα του πατέρα του παιδιού της!

Για τρεις ημέρες και νύχτες, τον Ιούνιο του 2010 μια γυναίκα έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο στην πόλη Halle της Γερμανίας, συνοδευόμενη από έναν άντρα τον Μάικλ- γνώριζε μόνο το μικρό του όνομα. Μετά τις συνευρέσεις τους, η γυναίκα ανακάλυψε ότι είχε μείνει έγκυος και εννέα μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο πιστεύει ότι είναι καρπός της ερωτικής συνεύρεσης με τον Μάικλ.

Όπως γράφει η Telegraph, η γυναίκα επιχείρησε να αντλήσει πληροφορίες αναφορικά με την ταυτότητα του άντρα, από το ξενοδοχείο όπου διέμειναν, με σκοπό να αξιώσει οικονομική βοήθεια για το παιδί τους. Ωστόσο, το προσωπικό του ξενοδοχείου αρνείται να της παρέχει τις πληροφορίες που επιθυμεί, με το σκεπτικό πως πρόκειται για προσωπικά δεδομένα. Επιπλέον, εκείνες τις ημέρες διέμεναν στο ξενοδοχείο τέσσερις πελάτες με το όνομα Μάικλ. Η γυναίκα, απογοητευμένη από την εξέλιξη αυτή, αποφάσισε να καταθέσει μήνυση κατά του ξενοδοχείου, αλλά η κίνηση πέφτει στο κενό.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, το δικαίωμα του άντρα να προστατέψει την οικογένειά του ή το γάμο του, είναι σημαντικότερο από το δικαίωμα της γυναίκας να αποκτήσει στήριξη για το παιδί της. Επιπρόσθετα, το δικαστήριο αμφισβήτησε τον ισχυρισμό της γυναίκας ότι το όνομα του εραστή της ήταν Μάικλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: