ΣΙΝΕ

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Ποιος είναι ο bodybuilder που εκτελέστηκε με 9 σφαίρες έξω από σχολείο

Λάτρης του bodybuilding από πολύ μικρή ηλικία ήταν ο 47χρονος Βασίλης Γρίβας, ο οποίος εκτελέστηκε το πρωί της Τετάρτης στα Γλυκά Νερά.

Γεννημένος το 1970, ο Βασίλης Γρίβας, ασχολήθηκε για πρώτη φορά με το bodybuilding σε ηλικία 18 ετών. Το 1989, με μόλις ένα χρόνο προπόνησης, κερδίζει την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία Juniors. Το 1990 κερδίζει την κατηγορία Juniors στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ την ίδια χρονιά παίρνει την 2η θέση στον γενικό τίτλο, κάτι που προμηνύει μια μεγάλη καριέρα! Την αμέσως επόμενη, το 1991, κερδίζει την κατηγορία Juniors αλλά και τον γενικό τίτλο. Μεσολαβεί η στρατιωτική του θητεία και το 1995 επανέρχεται δυναμικά στο άθλημα, κερδίζοντας ξανά την πρώτη θέση. Ακολούθησαν αρκετές πρωτιές σε Mr Hellas, όπως και διεθνείς διακρίσεις (5η θέση στο Παγκόσμιο της WABBA και 2η θέση στο Μr Europe της WABBA).

Όπως και άλλοι αθλητές της γενιάς του, κάποια στιγμή μπήκε στον κόσμο της νύχτας. Ανέβηκε γρήγορα στην ιεραρχία και μέσα σε λίγα χρόνια έγινε «νονός» και ανέπτυξε θανάσιμη κόντρα με άλλη μεγάλη ομάδα του υποκόσμου. Μάλιστα, σε βάρος του φέρεται να υπήρχε και «συμβόλαιο θανάτου», το οποίο ίσως και να εκτελέστηκε σήμερα. Το 2010, μάλιστα, σε δικογραφία για κύκλωμα μπράβων υπήρξε διάλογος μεταξύ του Βασίλη Γρίβα και ενός άλλου μαφιόζου στον οποίο γινόταν αναφορά για την αμοιβή τους για μια δολοφονία. Είχε κατηγορηθεί για διάφορες υποθέσεις και καταδικάστηκε σε επταετή κάθειρξη. Διέφευγε τότε της σύλληψης μέχρι που ένα πρωί του 2011 κατέβηκε από ένα ταξί και παραδόθηκε στην 4η ανακρίτρια Πειραιά.

Το πρωινό της 3ης Μαΐου 2017 έμελε να είναι το τελευταίο για τον σκληρό Βασίλη Γρίβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: