ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Τραγωδία στο Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα σκότωσε 10χρονο μέσα σε δημοτικό σχολείο (video)

Σοκάρει η αποκάλυψη του ιατροδικαστή, Νίκου Καλογριά
Ο 10χρονος στεκόταν κάτω από την μπασκέτα κοκκίνισε και λιποθύμησε


Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 10χρονο αγοράκι το πρωί της Πέμπτης, στο 6ο δημοτικό σχολείο στο Μενίδι, την ώρα της σχολικής γιορτής.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς, κατά τη νεκροτομή, αποκαλύφθηκε ότι το παιδί έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Αστυνομικοί έχουν σπεύσει στην περιοχή και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί την ώρα της σχολικής γιορτής ώστε να υπάρξει εξοστρακισμός σφαίρας και να τραυματιστεί θανάσιμα το παιδί στο κεφάλι.

Αρχικά όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα», ο 10χρονος λιποθύμησε και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Παίδων «Αγία Σοφία».


Τελικά όμως, έγινε γνωστό ότι το παιδί είχε βολίδα στο κεφάλι, ενδεχομένως από αδέσποτη σφαίρα.

Όπως ανέφεραν γονείς και αυτόπτες μάρτυρες, το παιδί στεκόταν κάτω από την μπασκέτα στο προαύλιο, κοκκίνισε και λιποθύμησε.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου λέει ότι «έφερε θλαστικό τραύμα ινιακής χώρας από πτώση εξ ιδίου ύψους. Σημειώνεται ότι έγιναν άμεσες προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Εστάλη για νεκροψία-νεκροτομή το πρωί της 9ης Ιουνίου 2017».

Δεν υπάρχουν σχόλια: