ΣΙΝΕ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE ΤΖΟΡΝΤΑΝ

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Με Αυτό το Κόλπο θα Παγώσετε Ένα Μπουκάλι Κρασί σε 3 Λεπτά

Μερικές φορές στο τέλος της ημέρας που είστε απίστευτα κουρασμένοι το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ποτήρι δροσερό κρασί.

Και μιας και το κρασί για να το ευχαριστηθείτε πρέπει να βρίσκεται στη σωστή θερμοκρασία, μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να το κρυώσετε μέσα σε μόλις 3 λεπτά.

Το κρασί δεν πρέπει να σερβίρεται ούτε πολύ ζεστό ούτε πολύ κρύο. Το λευκό κρασί πρέπει γενικά να πίνεται δροσερό ενώ το κόκκινο πάντα σε θερμοκρασία δωματίου. Τι γίνεται, όμως, αν τώρα ειδικά που έχει καλοκαιριάσει θέλετε να πιείτε ένα δροσερό ποτήρι κρασί και όλα τα μπουκάλια σας είναι εκτός ψυγείου; Τι κάνετε;

Η λύση είναι απλή και θα δροσίσει το κρασί σας σε μόλις 3 λεπτά.

Ο Master Somelier, Brian Mc Clintic αποκαλύπτει:

«Η απάντηση βρίσκεται σε μια σαμπανιέρα με νερό, πάγο και αρκετό αλάτι», λέει ο ίδιος εννοώντας πως για να κρυώσετε το κρασί σας σε μόλις 3 λεπτά αρκεί να το βάλετε σε μια σαμπανιέρα την οποία θα έχετε γεμίσει με νερό, πάγο και αλάτι.

Το καλοκαίρι θέλουμε ακόμα και το κόκκινο κρασί λίγο πιο δροσερό.

Η κατάψυξη μπορεί να είναι μια ακόμα λύση αλλά μπορεί και να δημιουργήσει πρόβλημα στο κρασί σας σε περίπτωση που το ξεχάσετε λίγο παραπάνω μέσα σε αυτήν. Αν είστε προσεκτικοί και δεν έχετε και σαμπανιέρα, τότε βάλτε το κρασί σας στην κατάψυξη για 3 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic