ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ο γάμος της Δούκισσας Νομικού στη Μύκονο - Bίντεο

H παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και κάποιες ημέρες στη Μύκονο, και το απόγευμα του Σαββάτου ενώθηκε μετά δεσμά του γάμου με τον...
εφοπλιστή Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η τελετή έγινε στο εκκλησάκι, στο σπίτι του πατέρα του γαμπρού, Σάββα Θεοδωρίδη, στον Άγιο Στέφανο, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι στο πριγκηπάτο στο Πάνορμο, και αύριο θα γίνει τραπέζι για τους στενούς φίλους στο ξενοδοχείο Branco, στο Πλατύ Γυαλό.

Κουμπάροι είναι τέσσερις αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσα στους οποίους και η Χριστίνα Καλκαβούρα ενώ το νυφικό της σχεδίασε η καλή της φίλη Σίλια Κριθαριώτη.

Οι καλεσμένοι ήταν αρκετά γνωστά πρόσωπα του χώρου της showbiz και επιχειρηματίες, ανάμεσα τους και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η ίδια έγραψε στο Blog της λίγη ώρα πριν το γάμο: «Η αλήθεια είναι ότι με όλο αυτό το τρέξιμο δεν έχω προλάβει να το πολυσυνειδητοποιήσω ότι ναι, αύριο παντρεύομαι. Τόσο καιρό το περίμενα, τόσο καιρό κάνω όλες αυτές τις προετοιμασίες και τώρα η στιγμή έφτασε! Έχω αγωνία. Αλλά είμαι ταυτόχρονα απίστευτα ευτυχισμένη. Σκέφτομαι μόνο τη στιγμή που θα φτάσω στην εκκλησία και θα τον δω να με περιμένει».





Δεν υπάρχουν σχόλια: