ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Την τσάκωσαν τα πεθερικά με τον άλλον στο κρεβάτι – Το βίντεο με τις κωμικοτραγικές καταστάσεις… (BINTEO)

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν σε αυτό το διαμέρισμα όταν τα… πεθερικά έπιασαν τη νύφη τους με τον εραστή στο κρεβάτι. Στο βίντεο που τράβηξε με το κινητό της η πεθερά της νύφης...
φαίνεται να επισκέπτονται μαζί με τον άντρα και την κόρη της το διαμέρισμα που μένει ο γιος και η νύφη της. Στο βίντεο ακούγεται η νύφη να του λέει όταν ανοίγει την πόρτα: «Γιατί δεν τηλεφωνήσατε πριν έρθετε; Και γιατί θέλετε να μπείτε στο σπίτι τώρα;».

Ωστόσο, τα πεθερικά δεν πτοούνται, εισβάλλουν κυριολεκτικά στο σπίτι και μαζί με την κόρη τους ξεκινούν να ψάχνουν κάθε γωνιά του διαμερίσματος για να εντοπίσουν τον εραστή της νύφης τους. Τελικά η πεθερά της γυναίκας, ανακάλυψε τον άντρα να κρύβεται κάτω από το κρεβάτι. Ο άντρας… ξεπροβάλλει δειλά δειλά κάτω από το κρεβάτι, με τη μητέρα του απατημένου συζύγου να αρχίζει να τον χτυπάει. Τότε, εμφανίζεται στο δωμάτιο η νύφη της και την παρακαλεί να μην τον χτυπήσει. «Άφησε τον, άφησέ τον», ακούγεται να φωνάζει η γυναίκα, πριν την πάρουν και εκείνη τα… σκάγια. «Δεν αξίζεις να είσαι γυναίκα του γιου μου. Να φύγεις, να πας μαζί με τον εραστή σου» ακούγεται να απαντάει η πεθερά της. Το βίντεο κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου, ενώ άγνωστο παραμένει ποια ήταν η αντίδραση του απατημένου συζύγου όταν έμαθε τα καθέκαστα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: