ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Βόλος: Προσπάθησε να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα με ένα τρόπο... μαγικό - Απίθανες αποκαλύψεις!

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης είχε βρει τα θύματά του, αλλά άρχισε να γίνεται πιεστικός. Αυτό όπως όλα δείχνουν τον έκαψε...

Περισσότερα του ενός είναι -σύμφωνα με την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη- τα θύματα του 54χρονου Βολιώτη, ο οποίος υποδυόμενος τον «εξορκιστή δαιμονίων» άρπαξε από 24χρονη Βολιώτισσα 2.500 ευρώ συνολικά για να της «λύσει τα μάγια». Ο 54χρονος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος και όρισε τακτική δικάσιμο για να δικαστεί για απάτη και απείθεια τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Για την Ασφάλεια ωστόσο η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, καθώς αρχίζουν και ανοίγουν στόματα για τη δράση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες στην Ασφάλεια Βόλου, μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, εμφανίστηκε ακόμη μία νεαρή κοπέλα η οποία κατήγγειλε πως δεχόταν ασφυκτικές πιέσεις από τον 54χρονο, προκειμένου να συνεργαστεί μαζί του για να τη βοηθήσει -υποτίθεται- να «λύσει» και τα δικά της μάγια. Η ίδια φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς πως γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τα «νύχια» του επιτήδειου «εξορκιστή», καθώς όσα της έλεγε, προκειμένου να την πείσει να δεχθεί τις οδηγίες του -επ’ αμοιβή φυσικά- ήταν πολύ περίεργα και παρέπεμπαν στη σφαίρα του μεταφυσικού.

Η κοπέλα φοβήθηκε και αποφάσισε να διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί του. Ο 54χρονος, μόλις κατάλαβε πως η κοπέλα τον αποφεύγει -σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της στους αστυνομικούς- άρχισε να την ενοχλεί τηλεφωνικά. Επειδή η ίδια δεν απαντούσε στις κλήσεις του, άρχισε να γίνεται φορτικός. Η κοπέλα ωστόσο δεν ενέδωσε και όταν κάποια στιγμή ο ίδιος πήγε και τη βρήκε στην εργασία της, του ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί τη βοήθειά του. Έτσι κατάφερε να σώσει τις οικονομίες της, ωστόσο χθες μόλις ενημερώθηκε ότι ο 54χρονος συνελήφθη, μετέβη στην Ασφάλεια Βόλου και κατέθεσε στους αστυνομικούς για την υπόθεση.

Αστυνομικές πηγές εξέφραζαν τη βεβαιότητά τους πως υπάρχουν και άλλα θύματα και πως η 24χρονη που έκανε την πρώτη καταγγελία που οδήγησε στη σύλληψή του δεν είναι η μοναδική που έχασε χρήματα κατ’ αυτόν τον τρόπο. Για αυτό και η υπόθεση δεν πρόκειται να κλείσει τόσο εύκολα. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου μάλιστα ζητάει από οποιονδήποτε, έχει βρεθεί σε αντίστοιχη θέση να λύσει τη σιωπή του και να καταγγείλει το περιστατικό.

frapedoypoli

Δεν υπάρχουν σχόλια: