ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Της έκανε πρόταση γάμου και τον ξεφτίλισε μπροστά σε ένα γεμάτο αμφιθέατρο - ΒΙΝΤΕΟ

Μία έκπληξη περίμενε μία φοιτήτρια την ώρα της αποφοίτησής της, η οποία απ΄ότι φάνηκε από την έκφρασή της την έκανε έξω φρενών.

Η Άσσελ, λοιπόν, είχε βαφτεί, στολιστεί και είχε φορέσει τον τήβεννό της για να πάρει το πτύχιό της στο μάστερ στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Άμπερντεν στην Σκοτία, μέχρι που το αγόρι της αποφάσισε να της κλέψει όλη την δόξα.

Ο Τασίμ, λοιπόν, την ώρα που ορκιζόταν η κοπέλα του έτρεξε στην σκηνή με ένα μπουκέτο από τριαντάφυλλα στο ένα χέρι και ένα δαχτυλίδι στο άλλο.

Όπως, λοιπόν, θέλει το πατροπαράδοτο ο 22χρονος γονάτισε και αφού της τραγούδησε μερικούς στίχους από το τραγούδι «Για το υπόλοιπο της ζωής μου» (μπροστά σε όλο το αμφιθέατρο ) την ζήτησε σε γάμο.

«Για το υπόλοιπο της ζωής μου, θα σε αγαπώ. Με ειλικρίνεια και αγάπη σε ρωτάω: Θα με παντρευτείς;» της είπε.

Ωστόσο η αντίδρασή της ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή που περίμενε ο ίδιος, καθώς όχι μόνο δεν χάρηκε, αλλά ούτε καν τον κοίταξε την ώρα που εκείνος της ζήτησε να την παντρευτεί.

Έτσι, αφού έβαλε το δαχτυλίδι στο λάθος χέρι, η Άσσελ και δεν δέχτηκε να τον φιλήσει και γύρισε πίσω στην θέση της, χωρίς να του δώσει καμία σημασία.
Το μόνο που ενθουσιάστηκε εν τέλει ήταν το κοινό, το οποίο χειροκρότησε την κίνηση του νεαρού.

«Όλα έγιναν μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα, αλλά εκείνη πρέπει να ένιωσε τόσο αμήχανα», ανέφερε ένας μαθητής.

Πάντως απ΄ότι φαίνεται η κίνησή του δεν αποδείχθηκε άκαρπη, μιας και όπως είπε φίλος του ζευγαριού τελικά θα παντρευτούν, όταν γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους στο Καζακστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: