Το απόλυτο καλοκαιρινό ποτό...
Δοκιμάστε το κι εσείς και πείτε μας τη γνώμη σας...
Υλικά:
900 γρ. καρπούζι χωρίς τα κουκούτσια και την φλούδα, κομμένο σε κύβους
750 ml λευκό ξηρό κρασί
170 ml Vodka
110 ml Cointreau
110 ml σιρόπι λεμόνι-πορτοκάλι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπλέντερ, πολτοποιήστε το καρπούζι να γίνει χυμός. Το σουρώνουμε σε μια κανάτα και προσθέτουμε το κρασί, τη βότκα, το Cointreau και το σιρόπι.
Ανακατεύουμε και βάζουμε την κανάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Μόλις βγάλουμε την κανάτα από το ψυγείο, ανακατεύουμε ξανά και μοιράζουμε την σαγκρία σε ποτήρια για λευκό κρασί με πάγο.
Υλικά:
900 γρ. καρπούζι χωρίς τα κουκούτσια και την φλούδα, κομμένο σε κύβους
750 ml λευκό ξηρό κρασί
170 ml Vodka
110 ml Cointreau
110 ml σιρόπι λεμόνι-πορτοκάλι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπλέντερ, πολτοποιήστε το καρπούζι να γίνει χυμός. Το σουρώνουμε σε μια κανάτα και προσθέτουμε το κρασί, τη βότκα, το Cointreau και το σιρόπι.
Ανακατεύουμε και βάζουμε την κανάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Μόλις βγάλουμε την κανάτα από το ψυγείο, ανακατεύουμε ξανά και μοιράζουμε την σαγκρία σε ποτήρια για λευκό κρασί με πάγο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου