ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Παρουσίαση καλών πρακτικών τηλεθέρμανσης από βιομάζα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουνίου 2017 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών η εκδήλωση με θέμα...
 «Παρουσίαση καλών πρακτικών τηλεθέρμανσης από βιομάζα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο (Σουηδία, Ολλανδία και Αυστρία) και οι προοπτικές μεταφοράς τους στο Δήμο Γρεβενών. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Γρεβενών και το Cluster Βιοενέργειας & Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CluBE) στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου Η2020 SecureChain.

Παρουσιάστηκαν παραδείγματα εφαρμογής τηλεθέρμανσης από βιομάζα σε πόλεις της Σουηδίας, της Ολλανδίας καθώς και περιπτώσεις της Αυστρίας τις οποίες επισκέφθηκαν στο πρόσφατο ταξίδι τους ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Τριγώνης με εκπροσώπους του Cluster. Τέλος, έγινε παρουσίαση της μελέτης εφαρμογής τηλεθέρμανσης στην πόλη των Γρεβενών από το ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας και ακολούθησε συζήτηση.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής του Cluster Βιοενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Ιωάννης Φάλλας και ο Διαχειριστής Νικόλαος Νταβός, εκπρόσωποι φορέων της Σουηδίας και της Ολλανδίας, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης, οι Αντιδήμαρχοι Στέργιος Καλόγηρος, Ζήσης Κιάκας, Χρήστος Πέτρου, Φωτεινή Τζουβάρα και Χρήστος Τριγώνης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών κ. Στέργιος Πουρνάρας, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Βούλα Τόπη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Παλάσκας και Χρήστος Βάϊος, ο περιφερειακός σύμβουλος Κωνσταντίνος Καναβός, ο Διευθυντής Δασών Γρεβενών Ιωάννης Τζατζάνης, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου και της Περιφέρειας, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: