ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Εξέλιξη: Τι έβγαλε η ιατρική πραγματογνωμοσύνη για την όραση του βιαστή της Δάφνης;

Το Νewsbomb.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας την νέα ιατρική πραγματομοσύνη από το νοσοκομείο Γ. Γεννήματα με την οποία αποτυπώνεται πλήρως η...
οθφαλμολογική κατάσταση του Παναγιώτη Κοντζιλέλου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο κατηγορούμενος για αρπαγή και βιασμό 20χρονης φοιτητρίας, συνοδευόμενος από αστυνομικούς, προσήλθε στο νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς την Πέμπτη 25/6 για να εξεταστεί από ειδικό οφθαλμίατρο ύστερα από εισαγγελική παραγγελία.


Ο βιαστής της Δάφνης προσήλθε στην πανεπιστημιακή οφθαλμολογική κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς όπου υποβληθεί σε πλήρη οφθαλμογική εξέταση και διαπιστώθηκε ότι η οπτική οξύτητα του είναι μικρότερη από 1/20 σε αμφότερους τους οφθαλμούς μη διορθούμενη περαιτέρω. Ο ασθενής δηλαδή μπορεί να κινηθεί στο χώρο χωρίς δυσκολία λόγω καλής περιφερικής όρασης αμφω.

Όπως αναφέρουν πηγές από το νοσοκομείο, ο κατηγορούμενος πέρασε την πόρτα του Ευαγγελισμού στις 25/ 5 και εξετάστηκε για περισσότερο από μια ώρα. Όσοι των αντελήφθησαν στους διαδρόμους του Γ. Γεννήματα δεν δίστασαν να τον αποδοκιμάσουν έντονα. Κατά την διάρκεια της εξέτασης του ο Παναγιώτης Κοντζιλέλος ήταν ψύχραιμος, ολιγομίλητος και συνεργάστηκε πλήρως με τις οδηγίες των ιατρών.

Όπως αναφερουν οφθαλμιατροι τώρα ο βιαστής της Δάφνης θεωρείται νομικά τυφλός. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του newsbomb.gr o Παναγιώτη Κοντζιλέλος τον Νοέμβριο του 2014 ξεκίνησε θεραπεία και πήρε βεβαίωση ότι βλέπει κατα 1/10 στο ένα μάτι γεγονός που δεν δικαιούται επιδόματος. Σε 3 εβδομάδες μετά σχετική επιτροπή του «γράφει» ότι η όραση του έπεσε κάτω του 1/20 και στους δυο οφθαλμούς και έτσι παίρνει από το 2014 επίδομα τυφλότητας. 

Σπίτι-Δάφνη από Enikos_gr
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος «ποντάρει» στην άμεση αποφυλάκισή του με ηλεκτρονική επιτήρηση (βραχιολάκι) λόγω του μεγάλου ποσοστού (95%) τυφλότητας, που ισχυρίζεται ότι έχει, από την πρώτη στιγμή οδηγήθηκε σε ειδικό κελί προκειμένου να μην έρχεται σε επαφή με «σκληρούς» ποινικούς και βαρυποινίτες για λόγους προσωπικής του προστασίας.
Η μόνη εντολή που δόθηκε για «έξοδό» του από την ειδική πτέρυγα ήταν για να μεταφερθεί την Πέμπτη (12/05) στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού προκειμένου να εξεταστεί από οφθαλμίατρο βάσει εισαγγελικής παραγγελίας στο πλαίσιο της κατεπείγουσας έρευνας που διενεργείται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως είναι τυφλός. Κι αυτό διότι υπάρχουν μαρτυρίες ότι οδηγούσε μέχρι και μηχανάκι, ενώ ερωτηματικά εγείρονται και από το γεγονός ότι χρησιμοποιούσε κάμερες για να καταγράφει τις αρρωστημένες-αξιόποινες πράξεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: