ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Ο πύργος της κολάσεως: Μάνα-ηρωίδα έσωσε την οικογένειά της πλημμυρίζοντας το διαμέρισμά τους!

Μια γενναία μαμά έσωσε την οικογένειά της, καθώς είχαν παγιδευτεί στην πύρινη κόλαση του Grenfell Tower, πλημμυρίζοντας το διαμέρισμά της.

Η Νατάσα Έλκοκ είχε παγιδευτεί μαζί με το φίλο της την εξάχρονη κόρη της στο σπίτι τους στον 11ο όροφο, όταν οι φλόγες άρχισαν να καταπίνουν το κτήριο. Η οικογένεια είχε ακολουθήσει τις οδηγίες να μείνει στο διαμέρισμα, εάν ξεσπούσε πυρκαγιά, αλλά μετά από 90 λεπτά τα πληρώματα της πυροσβεστικής της είπαν να εγκαταλείψει το διαμέρισμα.

Όπως αποκάλυψε η Νατάσα, η μπροστινή πόρτα ήταν πολύ ζεστή για να την αγγίξει κάποιος και όταν άρχισε να λυγίζει και τα παράθυρα άρχισαν να φουσκώνουν, η εργαζόμενη της εταιρείας John Lewis ήξερε ότι έπρεπε να λάβει δραστικά μέτρα. Η 38χρονη μητέρα, η οποία έμενε στο συγκεκριμένο οίκημα για 20 χρόνια, άνοιξε τις βρύσες και πλημμύρισε το μπάνιο.

Είπε στην Daily Star: «Άφησα το μπάνιο να πλημμυρίσει, κάτι που κράτησε το διαμέρισμα υγρό και μπορεί να ήταν αυτό που έσωσε τη ζωή μας». Η Νατάσα κράτησε την κόρη της στο υγρό πάτωμα και φρόντισε η οικογένειά της να βρίσκεται στο πιο κρύο δωμάτιο.

Εν τέλει οι πυροσβέστες έφθασαν τελικά και απεγκλώβισαν την οικογένεια στις 3 το πρωί.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: