ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ακόμα ένας βουλευτής δεν παρακολουθεί την Ολομέλεια αλλά... (φώτο)

Πριν από μερικές ημέρες ο υπουργός Οικονομικων, Ευκλείδης Τσακαλώτος, από το βήμα της βουλής είχε αναφερθεί στους τηλεθεατές που...
προτιμούσαν το Survivor από την Ολομέλεια της Βουλής.

Φαίνεται, όμως, πως και αυτοί που είναι στη βουλή θα προτιμούσαν να βλέπουν Survivor. Ή έστω να διαβάζουν κάποιο βιβλίο. Πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευθεί το γεγονός πως κατά τη διάρκεια της κρίσιμης χθεσινής συζήτησης και ψηφοφορίας για τα προαπαιτούμενα που ζητούν οι δανειστές προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση, στα έδρανα της βουλής, έκαναν την εμφάνισή τους βιβλία που ουδεμία σχέση έχουν με τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας.

Αρχικά ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών για Θέματα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ελλάδας, Νίκο Ξυδάκη, να έχει στο πλάι του ένα βιβλίο για την αποστασία του 1965!

Και αν κάποιος καλοπροαίρετος πει πως ο κ. Ξυδάκης είχε μαζί του ένα βιβλίο με άκρως πολιτικό περιεχόμενο, δεν συμβαίνει το ίδιο και με αυτό που είχε φέρει μαζί του ένας άλλος βουλευτής τον οποίο ο φωτογραφικός φακός δεν τον πρόδωσε καθώς φαίνεται μόνο η πλάτη του αλλά τον αποθανάτισε να έχει στο πλάι του μια βιογραφία του σπουδαίου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Παναγιώτη Κελεσίδη.

Και μπορεί το πρόσωπο του να μην το είδαμε, ωστόσο, οι… έρευνες για το ποιος είναι θα πρέπει να γίνουν ανάμεσα στους βουλευτές που δηλώνουν οπαδοί του Ολυμπιακού!


Δεν υπάρχουν σχόλια: