ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Τους τράκαρε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ την ώρα που έκαναν... σeξ στο ΙΧ!

Το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του ΒΙΟΠΑ έμελλε να μείνει αξέχαστο για το ζευγάρι που ερωτοτροπούσε αμέριμνο μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πατρινός που ενεπλάκει στο τροχαίο, τυγχάνει να είναι προσωπικός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Όπως είναι γνωστό, εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία κρεάτων που δραστηριοποιείται στην περιοχή έστριψε ανοιχτά σε κάθετο προς την Γλαύκου δρόμο και… έγινε το μοιραίο!

Ο Πατρινός δεν κατάφερε να συγκρατήσει το όχημά του και παρότι πάτησε φρένο, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα στον παράδρομο! Μόνο που μέσα σε αυτό υπήρχε ένα ζευγάρι που εκείνη ακριβώς την στιγμή… έκανε σεξ!

Ο οδηγός του ΙΧ που έφερε την ευθύνη για το τροχαίο (μια και όπως μάθαμε έστελνε ταυτόχρονα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο) βγήκε έξω από το όχημά του, πλησίασε το αυτοκίνητο που τράκαρε και τότε … κατάλαβε πως έγινε η αιτία να διακόψει την σεξουαλική δράση του ζευγαριού. Η γυναίκα γυμνή, ο άνδρας φαινόταν να τα ‘χει χαμένα και το μόνο που έκανε ήταν να του πει «πήγαινε και έρχομαι»!

Μάλιστα όπως αργότερα απεδείχθη η 35χρονη (περίπου) σύντροφος του οδηγού (εκείνος ήταν γύρω στα 40) χτύπησε και στον αυχένα της την στιγμή της σύγκρουσης, χωρίς ωστόσο να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός! Ευτυχώς δηλαδή για τον άλλον οδηγό που έκανε το μοιραίο λάθος και πήρε την στροφή ανοιχτά!

Ο οδηγός επέστρεψε στο όχημά του, περίμενε το ζευγάρι να ντυθεί και μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκε ο άνδρας… ντυμένος!

Συζήτησαν για λίγο, ζητήθηκε συγγνώμη από το γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, και του έκανε δήλωση για το τροχαίο! Φυσικά από ντροπή… δεν ειπώθηκε το παραμικρό για την σεξουαλική συνεύρεση και την άτυχη εξέλιξή της. Οι δύο οδηγοί αντάλλαξαν στοιχεία, και ο κύριος που… τον διέκοψαν έφυγε με το όχημά του. Και σίγουρα θα θυμάται σε όλη του την ζωή αυτό που έπαθε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: