ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Τρόμος ξανά στο Λονδίνο - Φορτηγό έπεσε σε πεζούς στη γέφυρα London Bridge

Ο τρόμος επέστρεψε για πολλοστή φορά στο Λονδίνο, καθώς μετά το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στη συναυλία στο Μάντσεστερ, άλλα τρία περιστατικά σε...
διαφορετικά σημεία της πόλης έρχονται να ταράξουν το Ηνωμένο Βασίλειο και την παγκόσμια κοινή γνώμη. Και τα τρία περιστατικά έγιναν με διαφορά λίγων λεπτών και έχουν καθηλώσει μία ολόκληρη χώρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα μικρό βαν έπεσε πάνω σε περαστικούς στην London Brigde, τραυματίζοντας σύμφωνα με το CNN τουλάχιστον έξι άτομα. Το αυτοκίνητο εκινείτο από το κέντρο του Λονδίνου προς την ανατολική πλευρά της πόλης, ενώ μάρτυρες είδαν τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν έναν άντρα.

Ο τρόμος όμως δεν τελείωσε εκεί. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα την ώρα που το μικρό φορτηγάκι καβαλούσε κυριολεκτικά το πεζοδρόμιο και χτυπούσε τους ανυποψίαστους πολίτες, ένας άντρας με μαχαίρι εισέβαλε σε εστιατόριο στη Borough Market, λίγο πιο μακριά από τη γέφυρα του Λονδίνου και μαχαίρωσε τουλάχιστον δύο ανθρώπους, όπως αποκάλυψε στο CNN αυτόπτης μάρτυρας.

Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση το CNN αναφέρουν πως ο άντρας με το μαχαίρι, μαχαίρωσε μία σερβιτόρα του εστιατορίου και έναν άντρα πισώπλατα και εξαφανίστηκε. Λίγο αργότερα η περιοχή αποκλείστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις και ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Αμέσως μετά κι αυτό το περιστατικό, σύμφωνα με το CNNi οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν και σε άλλο ένα περιστατικό στη Vauxhall area, χωρίς ωστόσο να δοθούν περισσότερες διευκρινίσεις.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς, αλλά επίσημα μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία.

Η αστυνομία έχει επιβεβαιώσει πως διεξάγει έρευνες για τρεις άντρες πιθανότατα οπλισμένους και έχει αποκλείσει ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα.























http://www.antonionews.gr/?p=144388

Δεν υπάρχουν σχόλια: