ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ : Πήγε στην κουμπάρα ΔΩΡΟ ΕΣΩΡOUXΑ και αυτή τα φόρεσε μπροστά στα..

Ποιο το απίστευτο σκάνδαλο με την κουμπάρα που ξέσπασε στην Πάτρα;

Τρελές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν σε σπίτι πολύτεκνης οικογένειας που ζει στο... Ανατολικό διαμέρισμα της Πάτρας ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής.

Ο κουμπάρος της οικογένειας – έχει παντρέψει το ζευγάρι και έχει βαφτίσει το ένα από τα παιδάκια της – επέλεξε να παει το δώρο του βαφτιστηριου το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής και μάλιστα εντελώς
τυχαία σε ώρα κατά την οποία απουσίαζε ο πατέρας της οικογένειας.

Ωστόσο, όπως προέκυψε στη συνέχεια τα δώρα δεν ήταν μόνο για το βαφτιστήρι του αλλά και για την κουμπάρα, το οποίο της τα παρέδωσε με ιδιαίτερα θερμό τρόπο, ενώ στη συνέχεια η απαίτηση του να το δοκιμάσει εάν της πηγαίνει μπροστά του, συνοδεύτηκε με την απουσία και των δυο για λίγο στην κρεβατοκάμαρα.

Για κακή τους τύχη όμως, το πιο μεγάλο από τα παιδάκια της οικογένειας αναζήτησε μετά από λίγο τη μάνα του, με αποτέλεσμα να μπει στην κρεβατοκάμαρα και να δει τον κουμπάρο με σχεδόν αδαμιαία «περιβολη» και τη μάνα του με τα εσώρουχα.

Η συνέχεια παραπέμπει όντως σε Μεγάλη Παρασκευή για την οικογένεια, καθώς την βίαιη αποχώρηση του κουμπάρου, ακολούθησε μετά από λίγες ώρες η άφιξη στο σπίτι του πατέρα της οικογένειας, ο οποίος πληροφορήθηκε με αφέλεια από την κόρη του, πως είδε τον νονό της μέσα στην κρεβατοκάμαρα να ….. τη μανούλα της.

Η αντίδραση του συζύγου ήταν άμεση, ο οποίος αφου «περιποιηθηκε» δεοντως τη γυναικα του, απαιτησε απο αυτη να μαζεψει τα πραγματα της και να φυγει, με την γυναικα να εμφανιζεται το βραδακι της Μεγαλης Παρασκευης στο πατρικο της κλαμμενη, δαρμενη αλλα και αδυνατωντας να εξηγησει στους δικους της τι ειχε συμβει.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: