ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Είδαν τους εαυτούς τους σε αυτό το βίντεο και ζήτησαν συγγνώμη - Απίθανη υπόθεση στο Ρέθυμνο [pic, vid]

Οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης ζήτησαν συγγνώμη αρχικά στο facebook αλλά δεν έμειναν εκεί. Πήγαν στην επίμαχη περιοχή και διόρθωσαν το λάθος τους...

Τέλος καλό, όλα καλά! 

Μετά και τη δημοσιότητα που έλαβε στα μέσα ενημέρωσης ο μικροβανδαλισμός σε πεζοδρόμιο του Ρεθύμνου με την καταστροφή φυτού, οι δράστες αποφάσισαν με δικά τους έξοδα να αγοράσουν ένα νέο φυτό σε αντικατάσταση του προηγούμενου.

Μάλιστα ζήτησαν συγγνώμη από τον ιδιοκτήτη παρακείμενης επιχείρησης, αναγνώρισαν το λάθος τους και φύτεψαν το νέο δεντράκι.

Σχετική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πραγματοποίησε ο επιχειρηματίας που ευελπιστεί να ήταν το τελευταίο περιστατικό: «Θέλει πολύ μαγκιά να παραδεχθείς το λάθος σου και να ζητήσεις συγνώμη για ένα σφάλμα που μια κακία στιγμή σε φέρνει να κάνεις και ακόμη περισσότερο μαγκιά να αποκαταστήσεις και την ζημιά που έκανες εκείνη την κακιά στιγμή. Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά που με μεγαλείο ψυχής αποκατέστησαν με δικά τους έξοδα αυτές τις ζημιές που έκαναν και που άμεσα αποδέχτηκαν και παραδέχτηκαν. Εύχομαι να είναι το τελευταίο άσχημο περιστατικό στον έρμο αυτόν τόπο».

neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: