ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Πόσο λέτε να κόστισε το νυφικό της κόρης του Swarovski;

Για πολλούς αποτελεί το γάμο της χρονιάς και όχι αδίκως μιας και η 23χρονη, χρυσή κληρονόμος, κόρη του Swarovski, παντρεύτηκε τον αγαπημένος της,...
επιχειρηματία και επενδυτή ακινήτων Βέρνερ Μουρτζ. Ο Μουρτζ, ο οποίος είναι κατά 17 χρόνια μεγαλύτερος της και η ίδια, έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας σε μία τελετή όπου όλα ήταν λαμπερά και παραμυθένια. Ο γάμος έγινε στην Τεργέστη της Ιταλίας και συγκεκριμένα στον καθεδρικό ναό του Σαν Γκούστο, με 250 καλεσμένους.

Το νυφικό ήταν πραγματικά μία υπερπαραγωγή. Ήταν όλο χειροποίητο, ζύγιζε 46 κιλά, είχε μία ουρά κεντημένη με μικρά λουλούδια που έφτανε τα οχτώ μέτρα, ενώ πάνω του ήταν στολισμένα περίπου 500.000 κρύσταλλα Swavovski.

Το νυφικό σχεδιάστηκε από την ίδια τη νύφη, η οποία όμως είχε τη βοήθεια του διάσημου σχεδιαστή Μίχαελ Κίνκο, ο οποίος ευθύνεται για τις εμφανίσεις πολλών αστέρων του Hollywood όπως, μεταξύ άλλων, της Μπιγιονσέ, της Τζένιφερ Λόπεζ και της Ριάνα.

Το συνολικό κόστος του φορέματος ξεπερνά, σύμφωνα με τη Mirror, το 1 εκατομμύριο δολάρια, κυρίως λόγω των αμέτρητων πολύτιμων λίθων.

Όσο για το ζευγάρι, γνωρίστηκε το 2010 και αποφάσισε να ενωθεί φέτος με τα δεσμά του γάμου, κάνοντας μάλιστα ένα τριήμερο ατελείωτο πάρτι πριν και μετά την τελετή.

Το γαμήλιο πάρτι έγινε σε πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων, στο ξενοδοχείο «Φαλίτσια» στο Πορτοπίκολο, στο οποίο τόσο οι καλεσμένοι όσο και το ίδιο το ζευγάρι έπρεπε να ταξιδέψουν 20 χιλιόμετρα προκειμένου να παρευρεθούν.

Ο χώρος ήταν κι αυτός ειδικά διαμορφωμένος και διακοσμημένος με χιλιάδες κρυστάλλους του οίκου κοσμημάτων.

Το ζευγάρι γιόρτασε την ευτυχία του σε μία χλιδάτη ατμόσφαιρα όπου τα πυροτεχνήματα ήταν σε αφθονία, ενώ οι ίδιοι επέλεξαν να κόψουν μία πανάκριβη πενταώροφη τούρτα.

Ολόκληρος ο γάμος διήρκεσε τρεις μέρες, με τον Βερνέρ να παρέχει στους φιλοξενούμενούς του και ένα δεύτερο τεράστιο και εκθαμβωτικό πάρτι όπου οι άνδρες προσκεκλημένοι κλήθηκαν να φορούν λευκά κοστούμια και οι γυναίκες κλήθηκαν να εμφανιστούν με κόκκινο φόρεμα.

Έτσι η νύφη για το πάρτι μετά τον γάμο φόρεσε ένα κατακόκκινο φόρεμα -και αυτό δημιουργία του Μίχαελ Κίνκο.

Η λίστα των καλεσμένων, όπως ήταν αναμενόμενο, περιελάμβανε άτομα της «υψηλής κοινωνίας» όπως επιχειρηματίες, μεγιστάνες, βιομηχάνους, τηλεοπτικούς αστέρες, καθώς και κροίσους από τη Σαουδική Αραβία.

Η Βικτόρια είναι διάσημη στη Γερμανία, καθώς εκτός από κόρη του Swarovksi, έχει συμμετάσχει σε διάφορα τηλεοπτικά σόου, ταινίες και έχει βγάλει και μερικά δικά της τραγούδια.

Η ίδια, πρόσφατα, κέρδισε τους τηλεθεατές τόσο με την ομορφιά της όσο και με τη σκηνική της παρουσία στο γερμανικό Dancing with the Stars, όπου το 2016 κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση.

O πατέρας της, Paul Swarovski, δουλεύει στο γνωστό brand παγκοσμίως μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ενώ η μητέρα της εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: