ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Tι κάνουν οι φοιτητές στη Μύκονο; Ένα σουρεάλ βίντεο

Βούλιαξε για άλλη μια χρονιά η Μύκονος από νεολαία. Φοιτήτριες και φοιτητές από όλα τα ελληνικά πανεπιστήμια, λίγο πριν από την εξεταστική περίοδο του...
Ιουνίου, είπαν να κάνουν ένα διάλειμμα από το διάβασμά τους για να επισκεφθούν το νησί των Ανέμων προκειμένου να χαλαρώσουν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.

Το διάσημο beach bar Super Paradise γέμισε και πάλι με όμορφα κορίτσια και αγόρια που απόλαυσαν το μπάνιο τους μετά μουσικής. Μετά από τις απαραίτητες βουτιές στην καταγάλανη θάλασσα, ξεκίνησε το πάρτυ με μαέστρο τον resident dj του μαγαζιού, ο οποίος έδινε τον ρυθμό και έκανε τα παιδιά να χορεύουν μέχρι τελικής πτώσεως.

Κάπου εκεί, μέσα στον χαμό, βρέθηκε και η συνεργάτιδα του Mykonos Live TV Ειρήνη Ξενουδάκη Γαβριελάτου, με σκοπό να μεταφέρει την ατμόσφαιρα του ξέφρενου πάρτι που βρισκόταν σε εξέλιξη.

'Όπως θα δείτε στα πλάνα του Mykonos Live TV η αεικίνητη Ειρήνη ρωτάει τoυς φοιτητές για την Μύκονο, για την νέα τάση στα μπικίνι, για το Survivor, ενώ απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στον σταρ του Youtube και εμπνευστή των βίντεο των Ponzi Room, κωμικό Αλέξανδρο Κοντοπίδη, να επισκεφθεί την Μύκονο!

Το cult βίντεο με τις σουρεαλιστικές ερωταποκρίσεις από το λατρεμένο Mykonos Live TV.



Δεν υπάρχουν σχόλια: