ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Δελτίο Τύπου TOGETHER τεύχος 22

Στο 22ο Together αφήσαμε τις συνταγές που σίγουρα παραμένουν ίδιες αφού δοκιμάστηκαν και πιάσαμε τις παραλίες! 

Γνωρίσαμε την Ελισάβετ Μουτάφη, τον...
Στέλιο Μάινα, τον Παύλο Σαρικιζόγλου, την Ελένη Τωμαδάκη, την Βασιλική Γερνοτοπούλου. Κάναμε βόλτα στα καλύτερα μουσεία του κόσμου!

Συγκινηθήκαμε με την ιστορία του Νίκου Παπαδόπουλου που βρίσκεται πίσω από το camp που θα διοργανωθεί στην Κοζάνη σε λίγες ημέρες. Κάναμε τη βόλτα μας στο Σπήλαιο Γρεβενών, στην Ισπανία καθώς και ένα όμορφο ταξίδι στον Σταυρό του Νότου. Ενημερωθήκαμε και ερευνήσαμε τα αρχεία της αστυνομίας για τον πόλεμο των ναρκωτικών στην Δυτική Μακεδονία και σας παρουσιάζουμε τις επιτυχίες των αστυνομικών διευθύνσεων, αποτυπώνοντας όλες τις υποθέσεις που αφορούν το πρώτο μόλις πεντάμηνο του έτους που διανύουμε. Κουβεντιάσαμε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή και Ταξίαρχο Παναγιώτη Ντζιοβάρα για την μάχη ενάντια στα ναρκωτικά, την μεγαλύτερη απειλή της νεολαίας μας, το εμπόριο, τη διακίνηση, την πρόληψη αλλά και την καταστολή. Ταξιδέψαμε στον προορισμό της καρδιάς μας, την Αλόννησο, έναν προορισμό που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα αλλά σας δίνουμε και την δυνατότητα να τον επισκεφτείτε! Ένας τυχερούλης από εσάς θα πάρει το αγαπημένο του πρόσωπο και θα ταξιδέψει στην παραμυθένια Αλόννησο εκεί που η φύση γιορτάζει.....καλοκαιρινό δώρο από εμάς για εσάς! (πληροφορίες εντός του τεύχους).

Μιλήσαμε με τον νέο πρόεδρο του ΟΑΠΝ Γιάννη Ιωαννίδη για τις προοπτικές, τον σχεδιασμό και τους στόχους στον τομέα του Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο Χάρης Τσεβεκιδης μας ενημέρωσε για την αναγκαιότητα των απινιδωτών, ενώ ο Τάσος Σιδηράς και η Βασιλική Βακουφτσή μας μίλησαν για την νόσο του Κρόν αλλα και την μάχη ενάντια της. Πήγαμε για camping, κάναμε αδιάκριτες ερωτήσεις, σχεδιάσαμε το καλοκαίρι μας. Συζητήσαμε με συγγραφείς, designers, γεωπόνους, φοιτητές και μαζί σας. Συναντήσαμε τις δυναμικότερες επιχειρήσεις του κάθε κλάδου. Χτίσαμε έναν βιώσιμο κόσμο και καλλιεργήσαμε τον δικό μας περιαστικό λαχανόκηπο! Ακούσαμε μουσική, ήπιαμε κρασί, διαβάσαμε βιβλία​,​ προσέξαμε την διατροφή μας. Αυτά και άλλα πολλά στο 22ο τεύχος του Together……..

Καλή σας ανάγνωση και ηλιόλουστους χαιρετισμούς σε όλους. Μην ξεχνάτε...σας θέλουμε μαζί μας για να «θεριέψουμε». Το έχουμε ανάγκη για να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι…


Δεν υπάρχουν σχόλια: