ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Σε απάτησε; Κάνε αυτές τις 3 ερωτήσεις στον εαυτό σου και πάρε μια απόφαση!

Είναι γεγονός πως ένα από τα πιο μεγάλα προβλήματα ανάμεσα σε ζευγάρια και η αιτία χωρισμού τους είναι το γεγονός πως...
ο ένας από τους δύο δεν μπορεί να παραμείνει πιστός.

Αν σου έχει συμβεί και εσένα να σε απατήσουν και αναρωτιέσαι αν πρέπει να συγχωρήσεις τον αγαπημένο σου ή όχι, διάβασε τις παρ…
Είναι γεγονός πως ένα από τα πιο μεγάλα προβλήματα ανάμεσα σε ζευγάρια και η αιτία χωρισμού τους είναι το γεγονός πως ο ένας από τους δύο δεν μπορεί να παραμείνει πιστός.

Αν σου έχει συμβεί και εσένα να σε απατήσουν και αναρωτιέσαι αν πρέπει να συγχωρήσεις τον αγαπημένο σου ή όχι, διάβασε τις παρακάτω ερωτήσεις και προσπάθησε να δώσεις απαντήσεις.

#1. Ήταν η πρώτη φορά που σε απάτησε;
Αν η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι «Ναι» τότε ίσως αξίζει να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία και εφόσον φαίνεται πως το έχει μετανιώσει πικρά.

#2. Πώς αντέδρασε ο σύντροφός σου όταν το έμαθες;
Αν προσπάθησε να σε βγάλει τρελή, τότε μην ασχοληθείς ξανά μαζί του. Αν όμως, παραδέχτηκε αμέσως το λάθος του ή στο αποκάλυψε ο ίδιος, θα πρέπει να είσαι λίγο πιο επιεικής μαζί του.

#3. Μπορείς να το ξεπεράσεις 100% και να προχωρήσεις τη σχέση σας παρακάτω;
Το να συγχωρέσεις την απιστία δεν είναι εύκολο πράγμα αλλά είναι μια πράξη που μπορεί να σε αλλάξει ως άτομο και να σε εξελίξει απίστευτα. Προσπάθησέ το και δες μέχρι πού φτάνουν τα όριά σου.

faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: