ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Το πρόστυχο τατουάζ που αρνείται να καλύψει μια μητέρα όταν αφήνει τον γιο της στο σχολείο

Το τατουάζ είναι ένας ωραίος τρόπος έκφρασης. Όμως όταν το κάνουμε πρέπει να σκεφτούμε ότι δεν μας εκφράζει μόνο εκείνη της χρονική στιγμή, αλλά...
για όλη μας την ζωή, καθώς θα μας συντροφεύει σε όλα μας τα χρόνια.


Όταν στα 18, η 23χρονη πλέον Άννα, σκέφτηκε πως θα είχε πλάκα να κάνει τατουάζ την Μίννι Μάους ενώ κάνει στομaτικό σeξ στον Μίκυ, δεν φαίνεται να πήρε αρκετά υπόψιν της το μέλλον.

«Έκανα πλάκα με τα μέλη της οικογένειάς μου, λέγοντάς τους οτι θα έκανα ένα τατουάζ με τον Μίκυ και την Μίνι να κάνουν άτακτα πράγματα», είπε στην Sun και συμπλήρωσε: «Όλοι έσπαγαν το κεφάλι τους για το τί θα ήταν αυτό, αλλά όταν μου λένε να μην κάνω κάτι, είναι σαν να με σπρώχνουν να το κάνω».
Μάλιστα όταν ενημερώθηκαν για το σχέδιο, όλοι φρίκαραν, ενώ ο πατέρας της, επέστρεψε νωρίτερα από τον μήνα του μέλιτος που είχε πάει, ανησυχώντας για τον στραβό δρόμο που είχε πάρει η κόρη του.

Υπάρχει όμως και η καλή πλευρά της όλης υπόθεσης: «Όταν βγαίνω έξω, με κερνάνε αρκετά ποτά. Είναι κάπως μεγάλο το σχέδιο και φαίνεται. Όλοι το λατρεύουν και θέλουν να το φωτογραφίσουν».

Η ίδια ανταπόκριση πάντως δεν υπάρχει όταν πηγαίνει στο σχολείο για να αφήσει τον γιο της. «Αν κάποιο παιδί το δείξει στους γονείς του, μου ρίχνουν ένα πολύ υποτιμητικό βλέμμα. Ο μεγάλος μου γιος τρελαίνεται για τον Μίκυ και την Μίνι, αλλά προς το παρόν δεν με έχει ρωτήσει για το τι κάνουν στο σχέδιο», τόνισε χαρακτηριστικά η Άννα που ξεκαθαρίζει οτι δεν έχει μετανιώσει για το τατουάζ που έχει κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: