ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Έσυρε την κόρη της στην παραλία, την έγδυσε και άρχισε να την πνίγει. Τότε, ήρθε ένας άγνωστος και…

Μία γυναίκα από την Καλιφόρνια κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό, τον πνιγμό και το δάγκωμα της 11χρονης κόρη της σε μία προσπάθεια εξορκισμού, σύμφωνα με την αστυνομία.


Η Kimberly Felder, 45, φέρεται να έγδυσε την 11χρονη κόρη της και να έβαλε άμμο στα μάτια και το στόμα της στην παραλία Ferndale της Καλιφόρνια προτού ένας μάρτυρας προσπαθήσει να την σταματήσει.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, John Marciel, η Felder προσπαθούσε να διώξει τους δαίμονες από την κόρη της. Μετά χτύπησε την κόρη της στο κεφάλι με ένα ξύλο και προσπάθησε ξανά να την συγκρατήσει.

Ο Marciel κάλεσε την αστυνομία ενώ προσπαθούσε να κρατήσει την Felder κάτω για να μην χτυπήσει άλλο την κόρη της. Είπε πως η μητέρα προσπαθούσε να της κάνει εξορκισμό.

Σύμφωνα με αναφορές, το περιστατικό το είδαν περίπου 10-12 άτομα στην παραλία. Ο Marciel ήταν ο πρώτος που προσπάθησε να σταματήσει την κακοποίηση.

Όταν έφτασε η αστυνομία, ένας αστυνομικός συνέλαβε την μητέρα και της έβαλε χειροπέδες. Η Felder συνελήφθη και κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επίθεση με θανατηφόρο όπλο, παιδική κακοποίηση και πρόκληση χάους.

Η 11χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα. Η αστυνομία είπε πως αν ο Marciel δεν είχε παρέμβει, είναι πολύ πιθανό το κορίτσι να μην τα είχε καταφέρει.

Ο Marciel είπε πως είχε πάει στην παραλία με φίλους του όταν είδαν το περιστατικό. Είπε πως ήταν χαρούμενος που ήταν στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή για να σταματήσει την επίθεση.

“Το χειρότερο ήταν η απάθεια που είδα από τους περαστικούς. Έβλεπαν το περιστατικό να εκτυλίσσεται αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: