ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Μίλτος Τεντόγλου: «Αφιερωμένο στους Πομάσκι – Παπανίκο»

Ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης Κ20 στο άλμα σε μήκος, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και έλαμψε χαρίζοντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο της διοργάνωσης στην Ελλάδα.

Σε μια απίστευτη ατμόσφαιρα με τους φιλάθλους να χειροκροτούν και να εμψυχώνουν ρυθμικά με τα παλαμάκια τους κάθε αθλητή, ανεξαρτήτου εθνικότητας και χρώματος στολής, ο Τεντόγλου πέταξε για ακόμα μια φορά πάνω από τα 8μ. επικρατώντας στην κορυφαία διεθνή διοργάνωση της κατηγορίας του. Με τα δύο πρώτα άλματα να δείχνουν την ίδια ακριβώς επίδοση στα 8.07μ., ο άλτης συνέχισε με μια άκυρη στην τρίτη, 7.91μ. στην τέταρτη, άκυρη στην πέμπτη και ολοκλήρωσε με 7.78μ. 


Παρ’όλες τις υψηλές και διεθνών προδιαγραφών πτήσεις του, προσγειωμένος στην συμπεριφορά μίλησε στο Sportsfeed μετά την πρωτιά. «Δε μου βγήκαν πολύ καλά τα άλματα εκτός από τα πρώτα δύο. 

πολύ ωραία ατμόσφαιρα γενικά, αλλά μάλλον κουράστηκα γιατί τα έδωσα όλα στις πρώτες δύο προσπάθειες. Το μετάλλιο το αφιερώνω στον προπονητή μου κύριο Πομάσκι, αλλά και στον προηγούμενο προπονητή μου κύριο Παπανίκο και σε όλους αυτούς που με στηρίζουν». Πολύ καλή εμφάνιση και από τον ένα χρόνο νεότερο Μαντζουρογιάννη με δύο ατομικά ρεκόρ στον ίδιο αγώνα με 7.72μ. και 7.74μ. που πάλεψε με όλες τους τις δυνάμεις για την υπέρβαση μένοντας όγδοος στο σύνολο. Όλοι όσοι συμμετείχαν και στα έξι του τελικού, εκτός από τον πρωταθλητή Ευρώπης 2017 Τεντόγλου, έκαναν τον αγώνα της ζωής τους σημειώνοντας ατομικά ρεκόρ, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να πιάσουν τον Έλληνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: