ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Η σέξι δασκάλα που βγάζει λεφτά ταξιδεύοντας, δοκιμάζοντας φαγητά και ποστάροντας ΦΩΤΟ

Η Jessica Hirsch εργαζόταν επί επτά χρόνια ως δασκάλα σε ένα σχολείο. Αυτό εξάλλου ονειρευόταν από μικρή να κάνει. Πριν από δύο χρόνια...
άρχισε να ασχολείται με το instagram, κυρίως ποστάροντας...φωτογραφίες με τα γεύματα που έφτιαχνε.

Σήμερα, έχει έχει 351.000 ακόλουθους στον βασικό λογαριασμό της, @cheatdayeats. Έχει επίσης ένα blog καθώς και λογαριασμούς με πολλούς πιστούς φίλους σε Facebook και YouTube.

Αυτό κάποτε ήταν το χόμπι της, πλέον όμως είναι το βασικό της επάγγελμα. Έτσι η 28η Ιουνίου 2017 ήταν η τελευταία ημέρα της στο σχολείο .

Η σέξι δασκάλα έχει νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ταξιδεύει, δοκιμάζει φαγητά και ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram. Και για αυτό πληρώνεται.

Μάλιστα, έχει κλείσει συνεργασίες με εταιρείες όπως οι Hilton Hotels & Resorts, Hyatt, Kellogg’s, American Express, Delta Airlines, Uber, Samsung και Oreo.

«Κάθε ημέρα ανυπομονώ για αυτό. Είμαι ενθουσιασμένη. Ποτέ δεν έχω μια κακή ημέρα στη δουλειά. Δεν συνειδητοποιώ ότι εργάζομαι, αλλά εργάζομαι συνεχώς» λέει η Jessica Hirsch στο αμερικανικό Entrepreneur.com.

Όταν πήρε τα πρώτα της χρήματα από τη συγκεκριμένη δουλειά, σκέφτηκε: «Είπα ωραία, πληρώνομαι για κάτι που πιθανόν θα το έκανα δωρεάν».


Δεν υπάρχουν σχόλια: