ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Αυτό είναι το πιο παραμυθένιο νυφικό που έχουμε δει ποτέ!

Επειδή ξέρουμε πως οι βασικοί γάμοι μιλάνε απευθείας στην καρδιά κάθε ρομαντικής ύπαρξης που κατά βάθος σκέφτεται «πότε θα βρει τον πρίγκιπά της»...
(ναι τα παραμύθια που μας διάβαζαν όταν ήμασταν μικρές μας έχουν αλλοτριώσει βαθιά), δεν χάνουμε ευκαιρία να ξεφυλλίσουμε τα διαδικτυακά φωτογραφικά albums από κάθε τέτοιο βασιλικό ζευγάρι, που θα πέσει στην αντίληψή μας.
Το Σαββατοκύριακο που μόλις μας πέρασε έγινε ένας τέτοιο γάμος που μπορεί να μην αφορούσε ένα πριγκιπικό ζεύγος ευρέως γνωστό –όχι ο Harry δεν έκανε καμιά τρέλα- αλλά η νύφη φορούσε ένα νυφικό που πραγματικά μας έκανε να την προσέξουμε και να αναφωνήσουμε «wow»!
Η πριγκίπισσα Ekaterina του Αννόβερο, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, και επίσης γαλαζοαίματο, πρίγκιπα του Αννόβερο, Ernst August. H τελετή έγινε στην περιοχή Μarktkirche της γερμανικής πόλης μπροστά σε 600 καλεσμένους και θύμιζε ολόκληρη κάποιο επεισόδιο από παραμύθι της Disney. H Ekaterina φόρεσε ένα φόρεμα της σχεδιάστριας από τον Λίβανο, Sandra Mansour, το οποίο ήταν το «απόλυτο πριγκιπικό νυφικό»!
To συγκεκριμένο φουστάνι ήταν εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στο χέρι, από γαλλική δαντέλα και είχε φουσκωτά μανίκια που «έκλειναν» στους καρπούς, full skirt, μακριά ουρά και τετράγωνο ντεκολτέ, σαν αυτό που είχε η Σταχτοπούτα στο φόρεμά της όταν πήγε στην γιορτή και χόρεψε με τον πρίγκιπα. Στο συγκεκριμένο ζευγάρι βέβαια, η άμαξα που τους μετέφερε στο παρεκκλήσι δεν θα γίνει κολοκύθα γιατί κάποια παραμύθια είναι απλά αληθινά!
Photo credits: Getty Images

Δεν υπάρχουν σχόλια: