ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Το απόλυτο μυστικό για κάτασπρα δόντια: Δοκιμάστε ΑΥΤΗΝ την σπιτική συνταγή και θα πάθετε πλάκα με τα αποτελέσματα!

H στοματική μας υγεία μας έχει μεγάλη σημασία για την συνολική ευημερία, και η διατήρηση μιας ορθής υγιεινής του στόματος θα αποτρέψει την εισβολή...
βακτηρίων και τοξινών.
Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας να κρατάμε τα δόντια μας υγιή, να εξαλείφουμε τη πέτρα και να κάνουμε πρόληψη των ασθενειών των ούλων και των λοιμώξεων.

Ευτυχώς, υπάρχει ένας απίστευτα αποτελεσματικός φυσικός τρόπος για να λύσετε όλα τα προβλήματα με τα δόντια και να διατηρήσετε τη στοματική υγεία σε άριστη κατάσταση.

Ένας οδοντίατρος αποκαλύπτει αυτή την καταπληκτική μέθοδο που κοστίζει ελάχιστα, και υπόσχεται να αποκαταστήσει το λευκό, λαμπερό και υγιές χαμόγελο!

Θα χρειαστείτε:
1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
½ φλιτζάνι υπεροξείδιο του υδρογόνου
αντισηπτικό στοματικό διάλυμα
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Ζεστό νερό
Οδοντικό νήμα
Οδοντόβουρτσα


Οδηγίες:
1. Σε ένα φλιτζάνι, αναμείξτε μια κουταλιά μαγειρική σόδα με μισή κουταλιά αλάτι. Στη συνέχεια, υγράνετε την οδοντόβουρτσα με λίγο νερό και βυθίστε την καλά σε αυτό το μείγμα. Στη συνέχεια, τρίψτε απαλά τα δόντια με τη βούρτσα για 5 λεπτά.

2. Ανακατέψτε μισό φλιτζάνι υπεροξείδιο του υδρογόνου με μισό φλιτζάνι ζεστό νερό, και ξεπλύνετε το στόμα με αυτό το διάλυμα για ένα λεπτό. Στη συνέχεια, αυτό φτύστε το και ξεπλύνετε με μισό φλιτζάνι κρύο νερό.

3. Χρησιμοποιήστε οδοντικό νήμα πολύ προσεκτικά, ώστε να μην ερεθιστούν τα ούλα, και τρίψτε τη πλάκα ανάμεσα στα δόντια. Μετακινήστε το νήμα απαλά από πλευρά σε πλευρά για να αποφευχθεί βλάβη στα ούλα και ερεθισμός.

4. Στο τέλος, ξεπλύνετε το στόμα με αντισηπτικό στοματικό διάλυμα.

Αυτή η μέθοδος θα αφαιρέσει πέτρα, θα λευκάνει τα δόντια σας, κάνει πρόληψη της ουλίτιδας και της στοματικής υγείας. Τώρα απλά χαμογελάστε!

Fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: