ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Γαμπρός πυροβολεί στο γλέντι και πετυχαίνει τον φωτογράφο - Βίντεο

Φαίνεται πως δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο η οπλοκατοχή και η χρήση οπλισμού σε γάμους και άλλων ειδών γλέντια. Ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνοντας την...
απίστευτη σκηνή όπου ο γαμπρός σε γαμήλιο τραπέζι στο Λίβανο κρατά ένα AK47 στο χέρι, πυροβολεί και μετά τελείως απρόσεκτα μία σφαίρα εξοστρακίζεται προς την πλευρά του φωτογράφου.

Ο γαμπρός υποτίμησε τη δύναμη του αυτόματου όπλου και άρχισε να μοιράζει σφαίρες στο αέρα με τις μισές να πέφτουν πάνω στο τραπέζι, εκτοξεύοντας φαγητά σε όλες τις κατευθύνσεις ενώ μία αδέσποτη φαίνεται να κατευθύνεται προς το μέρος του ανθρώπου που κρατά την κάμερα.

Αμέσως παρόντες στο περιστατικό έσπευσαν σε βοήθεια του τραυματία πηγαίνοντάς τον στο νοσοκομείο. Εκεί ωστόσο υπήρξε ο δεύτερος γύρος ενός επεισοδιακού βραδιού καθώς, όπως ανέφερε ο διευθυντής του Bhannes Medical Center, «οι ίδιοι άνθρωποι που έφεραν τον τραυματία στο νοσοκομείο, χωρίς να υπάρχει κάποια λογική εξήγηση, επιτέθηκαν στους γιατρούς που προσπάθησαν να φροντίσουν τον τραυματία. Μάλιστα από την επίθεση ένας γιατρός βγήκε με σπασμένο ζυγωματικό».

Δείτε το βίντεο...
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: