ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Το επικό comeback του Μπογδάνου με παρτενέρ-έκπληξη στο…

Πριν από λίγες μέρες η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τον ΣΚΑΪ (όχι με τον καλύτερο τρόπο), τάραξε τα τηλεοπτικά νερά, καθώς ουδείς την περίμενε, όμως...
όπως φαίνεται τη νέα σεζόν θα τον δούμε ξανά, αυτή τη φορά σε άλλο ρόλο και από άλλο πόστο.

Μπορεί να γράφτηκε ότι ο γνωστός παρουσιαστής έχει πρόταση από τον Γιώργο Λιάγκα για να είναι στο πάνελ της εκπομπής του, στο βραδινό talk show που ετοιμάζει, όμως η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο σενάριο έχει ελάχιστες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί.

Αφενός οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 κάνουν δεύτερες σκέψεις καθώς ο Μπογδάνος είναι πλέον κόκκινο πανί για το Μαξίμου, αφετέρου η θέση που θα είχε στην εκπομπή και η χημεία του με τον Γιώργο Λιάγκα, κάνουν και τον ίδιο να μην το βλέπει τόσο ζεστά.

Αντίθετα μια άλλη πρόταση που έρχεται από την πλευρά του Star είναι ικανή να τον δελεάσει, καθώς στην εξίσωση μπαίνει και ένα πρόσωπο το οποίο έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο παρουσιαστής.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά όμως. Ως γνωστόν το Star αποφάσισε να ενεργοποιήσει από τη νέα σεζόν την πρωινή ζώνη του καναλιού και το πρώτο όνομα που ακούστηκε για τη θέση του παρουσιαστή ήταν αυτό του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο Πέτρος, ο οποίος απέρριψε πρόταση του «Ε» να αναλάβει τα ηνία του Survival είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ανθρώπους του Star και έχει μάλιστα προτείνει συγκεκριμένα άτομα που επιθυμεί να τον πλαισιώσουν στην εκπομπή.


Ένα από αυτά είναι και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου (για την ακρίβεια, το πρώτο και καλύτερο). Στο εύλογο ερώτημα «γιατί να πάει σε μια εκπομπή στην οποία δεν θα είναι το πρώτο βιολί ο Μπογδάνος;» η απάντηση είναι εύκολη.

Γιατί η σχέση του με τον Πέτρο Κωστόπουλο είναι άριστη, η χημεία τους επίσης και γιατί ο ρόλος που θα του προταθεί είναι πολύ σημαντικός, με συγκεκριμένες αρμοδιότητες και σίγουρα δεν θα τον κάνει να αισθάνεται … απλός πανελίστας.

Γνωρίζει άλλωστε και ο ίδιος ότι ο Κωστόπουλος ως παρουσιαστής δίνει χώρο στους συνεργάτες του για να παίξουν την τηλεοπτική μπάλα που ξέρουν και μπορούν, χωρίς να τους καπελώνει για να φανεί ο ίδιος. Τις επόμενες μέρες οι άνθρωποι του Star αναμένεται να εντείνουν τις πιέσεις τους για να αποσπάσουν τη θετική απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, καθώς ξέρουν ότι με Κωστόπουλο-Μπογδάνο μπαίνουν στη μάχη των πρωινών με ένα δίδυμο που θα συζητηθεί και θα δώσει άλλη δυναμική στην εκπομπή.

Αν τελικά δεν αποσπάσουν τη θετική απάντηση του Μπογδάνου, τότε θα στραφούν σε άλλες λύσεις, διαφορετικού ύφους και πιο συγκεκριμένα στον Γιώργο Λιανό και τον Ευτύχη Ζησάκη.

menshouse.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: