ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Νέα παλαβή μόδα: Γυναίκες βάζουν κάψουλες με... glitter στα αιδοία τους για να λάμπουν!

Οι γιατροί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς οι εν λόγω κάψουλες μπορούν να προκαλέσουν επικίνδυνες λοιμώξεις.

Φως στα απόκρυφα των γυναικών ρίχνει μία κάψουλα που κατά την εισαγωγή της στο αιδοίο, απελευθερώνει μία ουσία που θυμίζει glitter. Αυτή είναι η νέα παράξενη τάση της μόδας, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Daily Mail" με τους γιατρούς να κρούουν τον κώδωνα για τους κινδύνους που εγκυμονεί μια τέτοια κίνηση.

"Μην βομβαρδίζετε το αιδοίο σας με γκλίτερ", συμβουλεύουν αρκετοί γυναικολόγοι επισημαίνοντας ότι η δράση της συγκεκριμένης κάψουλας έχει ως αποτέλεσμα το αιδοίο να εμφανίζει κάτι σαν... έγκαυμα.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Independent", μία εταιρεία online είχε την φαεινή ιδέα να προωθήσει στο εμπόριο τις αμφιλεγόμενες κάψουλες με στόχο, όπως ισχυρίζεται, να φαίνεται το αιδοίο πιο όμορφο και να έχει καλύτερη γεύση.

Η ιστοσελίδα "Pretty Woman Inc" αναφέρει ότι, οι κάψουλες αυτές είναι αρκετές για να δείξουν στον εραστή ότι το αιδοίο δείχνει πιο όμορφο κι έχει καλύτερη γεύση, πιο γλυκιά θα λέγαμε. Από την ώρα που κυκλοφόρησαν οι κάψουλες με γκλίτερ, εξαντλήθηκαν σε λίγες μέρες.

Ωστόσο, πολλοί γυναικολόγοι προειδοποιούν ότι, η παράξενη νέα τάση θα μπορούσε στην πραγματικότητα να οδηγήσει σε επικίνδυνες λοιμώξεις των γεννητικών οργάνων.

"Το αιδοίο περιέχει μια ευαίσθητη ισορροπία καλών βακτηριδίων, τα οποία είναι εκεί για να την προστατεύσουν", δήλωσε η γιατρός Βανέσα Μακέι, εκπρόσωπος του "Royal College of Obstetricians and Gynecologists" (RCOG)."Με την εισαγωγή της κάψουλας αυτής διαταράσσεται η ισορροπία... προσθέτει".

Τον τελευταίο χρόνο, το γκλίτερ επέστρεψε δυναμικά στη μόδα και πλέον βρίσκεται κυριολεκτικά παντού. Στις ρίζες των μαλλιών, στις βλεφαρίδες. Η τελευταία τάση της μόδας ήταν το γκλίτερ να απλώνεται στα οπίσθια και στους γλουτούς των γυναικών.Τώρα όμως εισχώρησε και στα απόκρυφα των γυναικών...

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: