ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Αποκάλυψη! Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια του νέου Reality επιβίωσης του Epsilon

Δεν έχει πολύ ώρα από την στιγμή που το Epsilon TV αποφάσισε να δώσει στον αέρα το trailer του νέου reality που θέλει να εντάξει στο πρόγραμμά του από την επόμενη σεζόν, με τίτλο...
«Survival Secrets».

Καλά καταλάβατε! 


Από του χρόνου, δεν θα έχουμε μόνο ένα, αλλά δύο reality επιβίωσης που σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες μου φαίνεται πως θα παίζουν την ίδια ώρα και μέρα, με σκοπό το ένα να κλέψει την τηλεθέαση του άλλου.

Μπορεί το κανάλι να μην έχει δώσει πολλές πληροφορίες για το συγκεκριμένο concept που θα ακολουθήσει το «Survival Sectrets», αλλά πληροφορίες στα δημοσιογραφικά γραφεία, κάνουν λόγο για ένα reality επιβίωσης που θα διεξαχθεί εντός της χώρας μας, με παρουσιάστρια την Ειρήνη Κολλιδά, η οποία όχι μόνο έχει την εμπειρία της επιβίωσης και της απομόνωσης σε μία παραλία, αλλά κυκλοφόρησε πρόσφατα και το δικό της περιοδικό με αυτό τον τίτλο, μαζί με την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ».

Το «Survival Secrets», σύμφωνα πάντα με ασφαλής πληροφορίες, δεν βασίζεται σε κάποιο συγκεκριμένο concept. Αντιθέτως, πρόκειται να συνδυάζει το επιτυχημένο Survivor που κλείνει αυλαία αυτή την Τετάρτη, αλλά και το reality που ήθελε να φέρει ο Αντ1 στο πρόγραμμά του, με τίτλο «I’m A Celebrity Get me Out of Here», μιας και όπως ακούγεται η Ειρήνη Κολλιδά δεν είναι μόνη της αρκετές φορές, αλλά θα συνοδεύεται από μία παρέα διασήμων που θα συμμετέχουν στις δραστηριότητες του παιχνιδιού.

Το μόνο που μένει, είναι να δούμε αν τελικά θα αντέξει την οικονομική πίεση το κανάλι για να το ρίξει στην μάχη της τηλεθέασης, αλλά και αν θα έχει την ίδια τύχη με το Star Academy…

labelnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: