ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Survivor: Τελικά ποιος θα φύγει την Κυριακή; Ο νικητής της ασυλίας και η έκπληξη… (Video)

Ποιος παίρνει ασυλία και ποιος αποχωρεί;
Την ώρα που η τελική τετράδα των παικτών του Survivor πρέπει να βρίσκεται ήδη καθ” οδόν για την Αθήνα, κορυφώνονται τα σενάρια και οι διαρροές για το τι τελικά θα δούμε στο...
«κονσερβοποιημένο», εδώ και μέρες, τελευταίο επεισόδιο από τον Αγιο Δομίνικο, το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής. 

Ποιος παίρνει ασυλία και ποιος αποχωρεί;

Εδώ και πολλά 24ωρα έχει γίνει ένα απίστευτο… όργιο φημών και διαρροών που τη μια θέλει τον Ντάνο, την άλλη τον Σπαλιάρα να κατακτά την κυριακάτικη ασυλία, ενώ όλες οι διαρροές ως τώρα εμμένουν και… επιμένουν πως από τη διαδικασία της ψηφοφορίας ανεξάρτητα απ” το ποιοι θα είναι οι τρεις υποψήφιοι, αποχωρεί ο Αναγνωστόπουλος, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται χαμηλότερα απ” τον Σπαλιάρα στην ψηφοφορία. Ομως, αυτό το σενάριο αντικρούεται από το φιλικό περιβάλλον του Μισθοφόρου που φέρεται να είναι βέβαιο ότι ο Σπαλιάρας είναι αυτός που τελικά έμεινε εκτός, ενώ ο Ντάνος -πράγματι- εμφανίζεται να έχει κερδίσει με ελάχιστη διαφορά από τον Αναγνωστόπουλο την δεύτερη ασυλία στο ατομικό αγώνισμα.

Τι τελικά θα συμβεί; 
Το γνωρίζουν -αυτή τη στιγμή- μόνο τα κορυφαία στελέχη της παραγωγής και φυσικά ο Τανιμανίδης, καθώς το επεισόδιο θα φτάσει μονταρισμένο και έτοιμο για προβολή στον ΣΚΑΪ, όπως κάθε μέρα, λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: