ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Τι έχει απαγορεύσει ο ΣΚΑΙ στον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Ο νικητής του survivor Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησε στο περιοδικό Down Town και μεταξύ άλλων για το αν το παιχνίδι ήταν στημένο, αλλά και για τη δέσμευση που...
έχει με το συμβόλαιο του ΣΚΑΙ

Δεν ήταν στημένο. Το αντίθετο. Ειλικρινά οι συνθήκες διαβίωσης ήταν ακόμη πιο δύσκολες απ’ ότι τις παρουσίαζαν.

Ποια δέσμευση έχει με τον ΣΚΑΙ;Στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος απάντησε στο αν θα ξαναπήγαινε στο Survivor, αλλά και για τη δέσμευση που έχει με το συμβόλαιο του ΣΚΑΙ, που του απαγορεύει ρητά να δώσει λεπτομέρειες για το Survivor.

Αφού επανέλαβε για άλλη μια φορά πως το παιχνίδι δεν ήταν στημένο, αντιθέτως, τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα από όσο φαίνονται στους θεατές και τόνισε πως κανένας παίκτης δε μπορεί να δώσει καμία πληροφορία στο παιχνίδι.

Σε δεσμεύει πλέον σε κάτι το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει με τον ΣΚΑΙ;

Να μη μιλήσω για το παιχνίδι και δώσω λεπτομέρειες γύρω από αυτό. Γιατί έτσι μπορείς να αποκωδικοποιήσεις το παιχνίδι και να χαθεί η μαγεία του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε στο Down Town όταν τον ρώτησαν αν θα ξαναπήγαινε στο παιχνίδι. Να τι απάντησε:

Θα ξαναπήγαινες στο Survivor;

Το Survivor είναι σαν ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι που τερματίζεις. Όταν τερματίζεις ένα videogame, το βάζεις στην άκρη. Δεν παίζεις εύκολα δεύτερη φορά. Έζησα πολύ έντονα πράγματα εκεί μέσα. Όλο αυτό όμως τελείωσε.

Γιατί μπήκες αλήθεια στο Survivor;

Σκέφτηκα ότι μετά από όλο αυτό θα μπορούσα να κάνω καινούργια πράγματα στο μέλλον με μεγαλύτερη ευκολία. Θυμάμαι καθόμουν αργά το βράδυ στο σπίτι και τη δεύτερη φορά που πέρασε μπροστά από την οθόνη μου το τρέιλερ του Survivor αποφάσισα ασυναίσθητα να δηλώσω συμμετοχή. Τελικά, μπήκα μετά από ακύρωση. Όπως έμαθα, ακυρώθηκε τελευταία στιγμή η συμμετοχή ενός παίκτη και έτσι κάλεσαν εμένα. Αυτός ήταν ο λόγος που πέρασα από ένα casting και είχα μόνο πέντε μέρες στη διάθεσή μου για να διευθετήσω τα πάντα.

Για το ζήτημα που τον έχει να βρίσκεται σε κακές σχέσεις με τον ΣΚΑΙ ο Γιώργος Αγγελόπουλος διέψευσε τις φήμες.

«Με τον ΣΚΑΙ και με τον οποιονδήποτε έχει να κάνει με την Acun Medya, είτε με οποιονδήποτε χρειάστηκε να γνωριστώ ή να συνεργαστώ, η σχέση μου ήταν άψογη. Δεν ξέρω γιατί τα γράφουν αυτά τα πράγματα και δεν μπω στη λογική να τα αναλύσω γιατί ο καθένας μπορεί να θέλει να πετύχει το οτιδήποτε. Επιβεβαιώνω ότι η σχέση μας δεν έχει αλλάξει καθόλου, ίσα – ίσα έχει βελτιωθεί με τον ΣΚΑΙ», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: