ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Απίστευτο ξέσπασμα της Νένας Χρονοπούλου: «Αν ξαμοληθεί ο άντρας μου, τη βάψατε!»

Η Νένα Χρονοπούλου είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την...
καθημερινότητά της, αλλά και σκέψεις της σχετικά με θέματα της επικαιρότητας.

Στην τελευταία ανάρτησή που έκανε όμως στον προσωπικό της λογαριασμό, η ηθοποιός φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη από κάποια μηνύματα που λαμβάνει τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε ότι κάποιοι άντρες προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί της με τρόπο παραπάνω από φιλικό, χωρίς η ίδια να τους έχει δώσει κανένα δικαίωμα.

Έτσι, θέλοντας να δώσει ένα τέλος σε αυτή τη κατάσταση, επικαλέστηκε τον σύζυγό της, Τάσο Μητρόπουλο, σε μια προσπάθειά της να τους εκφοβίσει.

«Καλησπέρα σας. Θα παρακαλέσω τους γαμπρούς να μη μου κάνουν αιτήματα φιλίας και να μην μπαίνουν στον κόπο να στέλνουν μηνύματα από αυτά που ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ… Πήξαμε στους «εραστές του ονείρου». Επίσης, ο κύριος της φωτογραφίας ενημερωτικά είναι ο άνδρας μου και διαθέτει καλό αριστερό, δεξί πόδι και χέρι και κεφαλιά που σκοτώνει… Αν ξαμοληθεί, τη βάψατε!!! Άντε γιατί το παρακάνατε με τις ορέξεις σας καλοκαιριάτικα…».

Διαβάστε τι έγραψε:


Δεν υπάρχουν σχόλια: