ΣΙΝΕ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE ΤΖΟΡΝΤΑΝ

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Προσέξτε τι ανεβάζετε στο Facebook! Η απάτη ξεσκεπάστηκε

Η νέα μόδα στη Μεγάλη Βρετανία για αυτούς που θέλουν και να κάνουν τις διακοπές τους και να βγάλουν το κάτι παραπάνω, είναι να...
κάνουν μήνυση στο ταξιδιωτικό γραφείο για δηλητηρίαση που υπέστησαν τις ημέρες που ήταν στον... μαγευτικό προορισμό τους.

Μία γυναίκα λοιπόν η οποία θέλησε να ακολουθήσει αυτή την τακτική επέστρεψε από το ταξίδι της στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου ζήτησε αποζημίωση από το ταξιδιωτικό γραφείο Thomas Cook.

Το περιστατικό συνέβη το 2015, αλλά η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο μόλις φέτος με την Marissa McLean, να μην παίρνει αυτό που περίμεν. Και αυτό γιατί όχι μόνο έλειπαν αποδείξεις. Αντιθέτως υπήρχαν πειστήρια που την έδειχναν να καλοπερνάει.

Η γυναίκα υποστήριξε πως υπέστη δηλητηρίαση από ένα κοτόπουλο, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, το οποίο δεν ήταν καλά ψημένο, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλες στομαχικές διαταραχές.

Όταν της ζητήθηκε να παρουσιάσει βεβαίωση από τον γιατρό του ξενοδοχείου, εκείνη είπε οτι το resort δεν της έδωσε κάτι τέτοιο. Το ταξιδιωτικό γραφείο όμως πήρε το αίμα του πίσω μιας και παρουσίασε φωτογραφίες της από το Facebook οι οποίες αναρτήθηκαν τις ημερομηνίες που υποτίθεται ότι είχε υποστεί δηλητηρίαση και την έδειχναν να κάνει ανέμελη το μπάνιο της στην πισίνα ή να κρατά χαμογελαστή ένα μπουκάλι ποτό.

Όπως μετέδωσε η Mirror, αντί λοιπόν να βάλει στη κάποια αποζημίωση, τελικά κλήθηκε να πληρώσει 2.812 λίρες μέσα σε 21 ημέρες, χωρίς μάλιστα να έχει δικαίωμα να καταθέσει έφεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic