ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΒΡΑΔΙΑ ΧΟΡΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Αθλητικό Σύλλογο ‘’Ρήγας Φεραίος’’ (δείτε video) σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου,  την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017, η ανοικτή...
μουσικοχορευτική εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός, κάθε έτος, κατά την διάρκεια της εμποροπανήγυρις του Βελεστίνου. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.  Το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου και φίλων του ιστορικού συλλόγου μας, αφού ο συνολικός αριθμός των 1.800 καθισμάτων που είχε μεριμνήσει η διοίκηση, για το σκοπό αυτό,  υπερκαλύφθηκε.
Η μουσικοχορευτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον αύλειο  χώρο  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου και την τίμησαν με την παρουσία τους οι αιδεσιμότατοι πατήρ Αθανάσιος Τράικος & πατήρ Θεοφάνης Μανούρας, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτριος Νασίκας, η Αντιπεριφερειάρχης  Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Βουλευτής Μαγνησίας  Χρήστος Μπουκώρος, η πρώην Υφυπουργός Υγείας Ζέτα Μακρή, ο πολιτευτής Μαγνησίας Αθανάσιος Κοκκίνης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης & νυν Περιφερειακός Σύμβουλος Αργύρης Κοπάνας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Λιούπης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου Τριαντάφυλλος Παπαϊωάννου, οι Αντιδήμαρχοι Νικόλαος Πρίντζος και Σταύρος Χατζής, η Πρόεδρος του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Βασιλική Παπανικολάου, ο Πρόεδρος & ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου Γεώργιος Παπατόλιας και Χρήστος Κολοκοτρώνης, αντίστοιχα, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΘ Δημήτριος Βελάνης, ο Διοικητής του 304 ΠΕΒ  Γεώργιος Ουρουμίδης,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιωάννης Κορώνας και Μιχάλης Κουσκουρίδας, η πρώην Δήμαρχος και η πρώην Αντιδήμαρχος  Ρήγα Φεραίου Ελένη Λαϊτσου & Αρετή Πρίντζου, αντίστοιχα και πολλοί εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών φορέων του Ν. Μαγνησίας.
Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Περιβολιωτών Μαγνησίας, της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών & Ποντίων Βελεστίνου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Αθανασίου Βελεστίνου, που έκλεψαν τις εντυπώσεις και πραγματικά έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα, ύφος και διάθεση στους παρευρισκομένους, υπό τους ήχους της δημοτικής ορχήστρας του δεξιοτέχνη κλαρινίστα, και γνωστό στο Πανελλήνιο, Νίκου Φιλιππίδη, του μαέστρου των Γρεβενών Σάκη Φασούλα (βιολί), τους οποίους συνόδευσαν στο τραγούδι οι αυθεντικές φωνές του Παναγιώτη Ζωσιμά και της Λευκοθέας Φιλιππίδη.
Φυσικά δεν έλειψε το φαγητό, σουβλάκια, λουκάνικα και μεγάλη ποικιλία ποτών και αναψυκτικών. Όλοι οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν με την «ψυχή» τους υπό τους ήχους της μουσικής!
Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου ‘’Ρήγας Φεραίος’’ ευχαριστεί δημόσια τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του αυτήν την μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση, η οποία, πλέον, έχει γίνει θεσμός, για την κωμόπολη του Βελεστίνου,  συμβάλλοντας έτσι στο να πραγματοποιηθεί ένα  γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες!!!
Επίσης, ευχαριστεί και συγχαίρει τους ανωτέρω Συλλόγους για την εξαιρετική παρουσία και εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων, συμβάλλοντας, έτσι, στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Επιπροσθέτως, ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’ στους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης, τα καταστήματα, τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής του Βελεστίνου, και όχι μόνον, για την βοήθεια τους, που σε ιδιαίτερα χαλεπούς καιρούς και έντονης οικονομικής δυσπραγίας προσέφεραν απλόχερα τα δώρα τους για την πλούσια λαχειοφόρο αγορά!!!
Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας, επιθυμεί να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την κα Μαρία Μπασμπανέλου, η οποία αφιλοκερδώς και με μεγάλη προθυμία παραχώρησε στην ομάδα  τις ψησταριές, ιδιοκτησία του εκλιπόντος αδερφού της, Μιχαήλ Μπασμπανέλου. Προς τιμή της μνήμης του αναφέρουμε ότι ο εκλιπών εν ζωή τις χρησιμοποιούσε προσωπικά στο παζάρι του Βελεστίνου.
Ακόμα, γίνεται γνωστό ότι η ανακοίνωση των τυχερών αριθμών της λαχειοφόρου αγοράς που θα κερδίσουν τα δώρα θα γίνει μέσω του έντυπου & ηλεκτρονικού τύπου, εντός της επόμενης εβδομάδας.








Mε τιμή
Για το ΔΣ
του Αθλητικού Συλλόγου

 Ρήγας Φεραίος Βελεστίνου 

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 
   ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΜΠΑΛΑΜΩΤΗΣ                               ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘ. ΓΙΑΤΣΙΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: