ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Ακόμα μια φιλική νίκη για τον Ερμή Αμυνταίου

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ο Ερμής Αμυνταίου πέτυχε ακόμα μια φιλική νίκη κερδίζοντας τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας Καστοριάς 4-1.

Ο Ερμής ήταν καταιγιστικός...

στο πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού και με γκολ των Ηλιάδη στο 2ο, Μαυροματίδη στο 15ο, Θεοδουλίδη στο 19ο και Τριανταφύλλου στο 29ο προηγήθηκε 4-0.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές έριξαν το ρυθμό της ομάδας με την Καλλιθέα αφού έχασε πέναλτι στο 88ο (εκτέλεσε ο Γανόλης και απέκρουσε ο Τάσιου) να μειώνει στο 90ο με τον ίδιο παίκτη.

Με τον Ερμή αγωνίστηκε και το νέο μεταγραφικό του απόκτημα ο Παναγιωτίδης που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, όπως και ένας επιθετικός που δεν ενθουσίασε.


Επόμενος αντίπαλος για τον Ερμή ο ΠΑΣ Φλώρινας τη Κυριακή στις 5 για το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Φλώρινας (προημιτελική φάση).

Ερμής Αμυνταίου: Ψαρράς (60ο Τάσσιου), Πασχάλης (60ο Λαζαρίδης), Δόνες (60ο Λιάπτσης), Κλάζογλου (60ο Πάνος), Παναγιωτίδης (75ο Τράϊκος), Αμαραντίδης (60ο Μπίκος), Θεοδουλίδης (46ο Τσορλίνης), Σερσέμης, Ηλιάδης (46ο παίκτης υποδοκιμή), Μαυροματίδης (75ο Κότσλης), Τριανταφύλλου.

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας: Ευαγγέλου Π., Τάσιος (35ο Στεργίου), Μουτζίκης (46ο Παπαθανασίου), Μήνος, Ιωσηφίδης, Ευαγγέλου Ελ., Γκέκας, Παπαδόπουλος (57ο Βρέζνα), Γανόλης, Τσαμτσάκης, Νικολόπουλος.

Γραφείο Τύπου Ερμή Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: