ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Yupi!, Νέα σειρά από λουκάνικα σε δυο γευστικές προτάσεις που ξετρελαίνουν, ΤΩΡΑ στα ψυγεία των super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ!

Τα ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΡΗ με χαρά παρουσιάζουν κάτι φίνο, νόστιμο και Ελληνικό. Yupi! Λουκάνικα από κοτόπουλο και γαλοπούλα με λιωμένο τυρί και με λιωμένο τυρί και μανιτάρια.
Για σας που σας αρέσουν τα λουκάνικα, αλλά ζητάτε ένα λαχταριστό σνακ με λιγότερα λιπαρά, η πρόταση αυτή θα σας ενθουσιάσει. Το ίδιο νόστιμα και απολαυστικά οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, από μικρούς και μεγάλους!

Ένα προϊόν χωρίς γλουτένη.

Γρήγορο και εύκολο, ψητό σε τηγάνι ή πλάκα ψησίματος σε 3 λεπτά, ή σε νερό που βράζει για περίπου 5 λεπτά

Η νέα σειρά Yupi! της εταιρείας ΕΚΛΕΚΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΡΗ, βρίσκεται ήδη στα ψυγεία των super market Σκλαβενίτης, σε συσκευασία των 150 γρ. και μπορείτε να την αποκτήσετε μόνο με 0,80 ευρώ.


Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η ανανέωση και ο εμπλουτισμός και της παιδικής κατηγορίας αλλαντικών με προϊόντα για τους μικρούς μας φίλους. Τα ΕΚΛΕΚΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΡΗ στηρίζουν την ελληνική οικογένεια, προσφέροντας λύσεις για την καθημερινή διατροφή της.

Τα ΕΚΛΕΚΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΡΗ από το 1970, κατέχοντας τα μυστικά των παραδοσιακών αυθεντικών συνταγών των Ελλήνων της Πόλης, δημιουργούν για σας μοναδικά εκλεκτά αλλαντικά με αγάπη!

Γνωρίστε τα στο www.paderis.gr.
Αναζητήστε τα στα ψυγεία των super market Σκλαβενίτης!



Δεν υπάρχουν σχόλια: