ΣΙΝΕ

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Μακεδονικός ΦΟΥΦΑ: Έχασε το ποδόσφαιρο … κέρδισε η σκοπιμότητα!

Ντέρμπι κορυφής στην Πτολεμαΐδα με τον Μακεδονικό ΦΟΥΦΑ να προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και η ομάδα της Λευκίμμης να προσπαθεί να κρατήσει την νίκη, με το γκολ που πέτυχε νωρίς στο 15ο λεπτό μετά από...
το ένα και μοναδικό λάθος της αμυντικής γραμμής του Φούφα. Στον αγώνα είχαμε και πρωταγωνιστές εκτός τον ποδοσφαιριστών το διαιτητικό τρίο κυρίως βεβαία τον πρώτο βοηθό Θανασιά από τον σύνδεσμο Ιωαννίνων.

Ο Φούφας δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς από το πολύ όμορφο πλασέ του Αναστασιάδη στο 15ο λεπτό. Από εκεί και πέρα η ομάδα από την Κέρκυρα έπαιξε ένα παιχνίδι σκοπιμότητας - καθυστερήσεων από το πρώτο! ημίχρονο, σίγουρα αδικεί τον εαυτό της γιατί διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ από καλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όμως οπότε έβρισκαν την ευκαιρία κατέστρεφαν αυτό για το οποίο ήρθαν να τους δουν φίλαθλοι όχι μονό από όλη την Εορδαία αλλά και δικοί τους, περίπου στα 100 άτομα ήταν στο γήπεδο από την μακρινή Κέρκυρα!

Η ομάδα του Μακεδονικού προσπάθησε και στο πρώτο ημίχρονο με τα σουτ του Τοπάλη 32 στο του Γκελοσάνι στο 35 ακόμη και με το πολύ καλό γέμισμα του Τσικόπουλου στο 38ο λεπτό μετά από πάσα του Τοπάλη που δεν βρήκε τελικά αποδέκτη στην μικρή περιοχή τις Λευκίμμης. Στο πρώτο ημίχρονο ο Μακεδονικός ΦΟΥΦΑΣ διαμαρτύρεται και για 2 ανατροπές του Καλογιαννίδη στο 12ο και 23ο λεπτό με τον διαιτητή Μάντζιο να δείχνει παίζεται και στις 2 αυτές φάσεις!

Στο Δεύτερο μέρος το παιχνίδι δεν μπορούσε να βρει ρυθμό και στο 75 λεπτό μετά από χτύπημα φάουλ του Τοπάλη ο Χάιτας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βάρελη. Στο 89 ο προωθημένος Τζουβάρας μετά από σέντρα του Δούφα σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με δυσκολία αποκρούει ο Βάρελης.

Και φτάνουμε στην μεγάλη φάση του αγώνα στο 92 λεπτό με τον Ασλαμπάλογλου να κάνει το γέμισμα να απομακρύνουν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων, ο Τσικόπουλος έξω από την περιοχή σουτάρει με δύναμη με τον Βάρελη να είναι και πάλι εκεί, στο ριμπάουντ ο Δούφας να σουτάρει ο Μύρνας να αποκρούει πηγαίνοντας την μπάλα στον αμυντικό του Λεμπενιώτη, ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την στρώνει στον Τζουβάρα και με σουτ γράφει το 1-1 . Ο διαιτητής Μάντζιος με τον πρώτο βοηθό του Θανασιά ακυρώνουν το τέρμα σαν οφσάιντ και παίρνουν τον βαθμό από την ομάδα του ΦΟΥΦΑ!
Στους Φιλοξενούμενους ο διαιτητής έδειξε 7 κάρτες 6 κίτρινες και μια κόκκινη όλες σχεδόν για καθυστερήσεις! για τον Μακεδονικό 5 .

Διαιτητής: Γιώργος Μάντζιος (ΕΠΣ Ηπείρου)
Βοηθοί: Θανάσης Θανασιάς (ΕΠΣ Ηπείρου) & Θεόφιλος Μωυσιάδης (ΕΠΣ Ηπείρου)
Παρατηρητής διαιτησίας: Γιάννης Τζιμενάκης (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Συνθέσεις :
Μακεδονικός Φούφα:
Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος (80ο Τακίδης), Κοπατσάρης (60ο Χάιτας), Τζουβάρας, Πιρίτζαους, Ασλαμπάλογλου, Τσικόπουλος, Καλογιαννίδης (65ο Δούφας), Τοπάλης, Ματούλας, Γκελοσάνι (75ο Τσώτσος) 


Α.Ε. Λευκίμμης: Βάρελης, Βούλγαρης, Αναστασιάδης, (63ο Μπονέρης), Ηλίας Α. (98ο Βασιλειάδης), Σαμουηλίδης, Ρογκότης, Στέρεφ, Μύρλας, Κομνηνάκης (55ο Γαστεράτος), Τσεβανέδης, Λεμπενιώτης, Θεοδωράκης .


Γραφείο Τύπου
Μακεδονικού Φούφα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις