ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

15χρονη αυτοκτόνησε μετά τις φωτογραφίες που ανέβασε στο διαδίκτυο ο πρώην της (photo)

Απίστευτη τραγωδία για ανήλικο κορίτσι που έδωσε τέλος στη ζωή της, μετά τη διαρροή φωτογραφιών στο διαδίκτυο από τον πρώην της.

Η 15χρονη...

Karina Saifer Oliveira βρέθηκε νεκρή στη βεράντα του σπιτιού της στο Nova Andradina, δυτικά του Σάο Πάολο.

Μάλιστα, η οικογένειά της κατηγορεί την αστυνομία ότι διέρρευσε φωτογραφία του πτώματός της στο WhatsApp.
«Δεν θα το ευχόμουν αυτό σε καμία μητέρα» δήλωσε η μητέρα της 15χρονης, Angela Saifer. Ενώ σημείωσε ότι δεν είχε δείξει κάποιο σημάδι δυσφορίας, ο πατέρας της Aparecido Oliveira είπε ότι του είχε μιλήσει για τις φωτογραφίες πριν από δύο μήνες.

«Ήρθε να μου μιλήσει. Μου είπε ότι αισθανόταν πολύ άσχημα που της συνέβη αυτό. Της είπα ότι δεν είχε να κάνει με την ίδια».

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 17χρονος πρώην σύντροφός της, έβγαινε μαζί της όταν η Καρίνα ήταν 14 ετών και τότε ανέβασε στο διαδίκτυο φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές.

Η Karina δεχόταν bullying από συμμαθητές της. «Αφού πέθανε είδαμε μηνύματα από συμμαθητές της στο WhatsApp. Μηνύματα μίσους. Την πείραζαν επειδή τα μαλλιά της ήταν afro λόγω της καταγωγής της και τα ίσιωνε. Της έστελναν τέτοια μηνύματα για πάνω από ένα χρόνο», σημείωσε ο πατέρας της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η αδερφή της Karina είδε στο WhatsApp φωτογραφίες από το άψυχο κορμί της 15χρονης από το σημείο που είχαν πρόσβαση μόνο οι αστυνομικοί.

Η οικογένεια υπέβαλε καταγγελία στις τοπικές αρχές, με τον αξιωματικό Luiz Quirina Antunes Gago να αρνείται πως η φωτογραφία διέρρευσε από αστυνομικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: