ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Έδωσε Ναρκωτικά στην 16χρονη Αδερφή του και την έριξε στο κρεβάτι. Όταν της κατέβασε το εσώρουχο το Μαρτύριο Δεν είχε Γυρισμό

Ένας 20χρονος άντρας έδωσε στην 16χρονη αδερφή του μαριχουάνα υψηλής δραστικότητας (γνωστή και ως “dabs”) για να κάνει έρωτα μαζί της. 

Σύμφωνα με αναφορές,...
ο Nolan Bruder την άφησε να καπνίσει μέχρι που δεν μπορούσε να τον αναγνωρίσει.

Σαν ποινή, ο δικαστής William H. Follett τιμώρησε τον Bruder με τρία χρόνια φυλάκιση και αναστολή.

Η ποινή του όμως μειώθηκε τελικά κατά 240 μέρες. 

Ο δικαστής λέει πως η απόφασή του αφήνει στο ‘στίγμα’ της φυλάκισης και αυτό θα αποτρέψει άλλους ανώμαλους από το να διαπράξουν παρόμοια εγκλήματα.

Ο δικηγόρος Dale P. Trigg όμως λέει πως το μήνυμα που στέλνει αυτή η ποινή είναι πως τέτοιες πράξεις δεν οδηγούν σε βαριές συνέπειες και αυτό δεν είναι κάτι που θέλει η κοινότητα.

Όταν πήρε την απόφαση, ο δικαστής έλαβε υπόψιν πως το θύμα είχε επίγνωση και έβγαλε μόνη της τα ρούχα. Δεν αναγνώρισε όμως πως πριν κάνει χρήση της μαριχουάνας, το κορίτσι είχε αρνηθεί αρκετές φορές στον αδερφό της.

Παρόλο που ο Bruder ομολόγησε το έγκλημα, ο δικαστής ένιωθε πως δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να τον καταδικάσει.

Η δικηγόρος Annamarie Padilla είχε προτείνει στον δικαστή 6 χρόνια κάθειρξη γι’αυτό το αδίκημα. 

Αλλά εκείνος ένιωσε πως ήταν υπερβολική μία τέτοια ποινή.

Το Blue Lives Matter ανέφερε πως το έγκλημα αυτό έγινε πριν ο Brock Turner καταδικαστεί με ποινή 3 μηνών επειδή επιτέθηκε σε μία λιπόθυμη γυναίκα στην Καλιφόρνια. Η δικαιοσύνη δεν αποδόθηκε σε καμία από τις δυο περιπτώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: