ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Έχασαν τα 2 παιδιά τους σε ένα τρομακτικό δυστύχημα. Τα λόγια τους προς σε αυτόν που το προκάλεσε, συγκλονίζουν τον πλανήτη

Μην γνωρίζοντας τον τρόμο που τους περίμενε, ο πάστορας Gentry Eddings από την Βόρεια Καρολίνα γυρνούσε με το αυτοκίνητο σπίτι μαζί με την γυναίκα του, Hadley, από έναν...
γάμο. Ένα φορτηγό έχασε ξαφνικά τον έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο, προκαλώντας ένα φρικτό ατύχημα που κόστισε την ζωή νεαρών ατόμων και είχε ως αποτέλεσμα μια συγκλονιστική σύμπτωση δύο χρόνια μετά.

Οι Edding ταξίδευαν με τα δυο παιδιά τους: ο μεγαλύτερος γιος τους, ο 2χρονος Dobbs, πέθανε κατά την διάρκεια του ατυχήματος. Παρ’όλο που το αγέννητο παιδί τους, ο Reed, αρχικά επέζησε, η ισχύς της σύγκρουσης προκάλεσε οδύνες τοκετού. Δυστυχώς, πέθανε δύο μόλις μέρες μετά την επείγουσα καισαρική.

Ο 28χρονος οδηγός του φορτηγού κατηγορήθηκε για πρόκληση θανάτου με όχημα σε βαθμό πλημμελήματος και πήγε φυλακή. Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο νεαρός άντρας δεν ήταν συγκεντρωμένος όταν οδηγούσε. Μετά την ποινή του, απολογήθηκε στο ζευγάρι για την αγωνία που τους είχε προκαλέσει.

Όλα αυτά συνέβησαν το 2015. Αλλά δύο χρόνια αργότερα, ο Gentry και η Hadley είχαν μια έκπληξη: περίμεναν ξανά όχι ένα, αλλά δύο μωρά – δύο αγοράκια!

Παρ’όλο που ήταν ενθουσιασμένοι με τα νέα και ένιωθαν λυτρωμένοι, τα συναισθήματα τους ήταν ανάμικτα.

«Κλαίμε πολύ», είπε η Hadley. «Δεν θέλουμε ο κόσμος να νομίζει ότι είμαστε τέλεια και ότι δεν κλαίμε και ότι είμαστε χαρούμενοι, γιατί δεν είναι έτσι. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο συναισθήματα. Όλα σε μια στιγμή μερικές φορές.»

Παρά τον πόνο που πέρασαν, οι Eddings συγχώρησαν δημοσίως τον οδηγό. «Ελπίζουμε να κρατηθούμε χέρι χέρι στον παράδεισο μαζί σου και με τα παιδιά μας», είπε το ζευγάρι.

Στην μνήμη των νεκρών αδερφών τους, τα δίδυμα ονομάστηκαν Isaiah Dobbs και Amos Reed. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Dobbs και ο Reed θα είναι οι μεγαλύτεροι αδερφοί των διδύμων! Είμαστε ευγνώμων στην οικογένεια και τους φίλους που προσευχήθηκαν για μας. Είμαστε χαρούμενοι και ευχαριστούμε τον Χριστό για τα μικρά μας», είπε η Hadley.

Μετά από μια τόσο τραγική απώλεια, ελπίζουμε το ζευγάρι να απολαύσει μια υπέροχη ζωή με τα δίδυμα – κάποιοι μπορεί να πουν ότι πρόκειται για ένα μικρό θαύμα!

Credit: Hefty

Δεν υπάρχουν σχόλια: