ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Γερμανός σφήνωσε το π#ος του σε βαράκι και δεν μπορούσε να το ξεκολλήσει

Ένας φανατικός της γυμναστικής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με το π#ος του σφηνωμένο σε βαράκι 2,5 κιλών. Μοιάζει με την αρχή ανεκδότου, αλλά...
είναι ένα πραγματικό περιστατικό που συνέβη στη Γερμανία.

Ο ανώνυμος ασθενής βρέθηκε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κάλεσαν πυροσβέστες για να μπορέσουν να απελευθερώσουν τα πρησμένα γεννητικά όργανα του.

Τελικά όλα έληξαν μετά από τρεις ώρες και αφού χρησιμοποιήθηκε εξειδικευμένος εξοπλισμός με πριόνια και υδραυλικά εργαλεία για να απελευθερώσουν το π#ος από το βαράκι.

Δεν έγινε γνωστό το πώς ακριβώς ο άνθρωπος κατάφερε να φτάσει σε αυτή τη ντροπιαστική θέση, αλλά αντιλαμβάνεστε τα σχόλια για τα πιθανά σενάρια.

Ένα π#ος που παγιδεύεται μπορεί να πρηστεί επειδή η ροή του αίματος έχει μπλοκαριστεί και αυτό μπορεί να προκαλέσει ακόμη και μόνιμη ζημιά αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα.

Υπάρχουν αναφορές ακόμη και για ακρωτηριασμό, οπότε γενικά μην δοκιμάζετε να βάζετε τα μέλη σας σε κάτι που δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να ξεφορτωθείτε εύκολα.

Η πυροσβεστική, αφού απελευθέρωσε τον άντρα μοιράστηκε μια εικόνα του σπασμένου δίσκου, χαρακτηρίζοντάς το συμβάν ως το πιο περίεργο ατύχημα που αντιμετώπισε και προειδοποίησε όσους πειραματίζονται να είναι πιο προσεχτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: