ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Χωρισμός βόμβα για Γαρμπή – Σχοινά μετά από 20 χρόνια γάμου; Όλη η αλήθεια!

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι ένα από τα πιο διαχρονικά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Μέχρι πρότινος είχαν...

κρατήσει όσο μπορούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον γάμο τους ώσπου πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν οι πιο άσχημες φήμες για το ζευγάρι. 

διαβάστε παρακάτω…

Η κρίση, μια βαριά κρίση, λέγεται πως τους χτύπησε την πόρτα και μάλιστα για τα καλά καθώς το ζευγάρι εδώ και καιρό αντιμετωπίζει μεγάλες εντάσεις στον γάμο του και τώρα που ο γιος τους, Δημήτρης, έκλεισε τα 18 είναι καιρός να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Η αλήθεια όμως είναι μια και σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr το ζευγάρι ναι, πέρασε μια μικρή κρίση, όπως έχουν περάσει άλλωστε αρκετές και στο παρελθόν αλλά ο χωρισμός είναι ένα γεγονός που αποκλείεται να συμβεί.

Οι δυο αυτοί άνθρωποι αγαπιούνται υπερβολικά πολύ και εκτιμούν βαθύτατα ο ένας τον άλλον που δεν πρόκειται να αφήσουν έναν απλό τσακωμό να μπει εμπόδιο στην οικογενειακή τους ευτυχία.

Γιατί τόσος ντόρος λοιπόν; Ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο ζευγάρι είναι που περνάει μια κρίση στην σχέση του, έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να αντιμετωπίσουν επιτυχώς παρόμοια συμβάν, έτσι θα κάνουν και τώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: