ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Χόρευε στη λάσπη ο Ερμής Αμυνταίου (video)

Αν και βρέθηκε πίσω πολύ νωρίς το σκορ ο Ερμής Αμυνταίου στη Φιλιππιάδα και στη συνέχεια έκανε λίγο χρόνο για να αντιδράσει, κατάφερε τελικά να φύγει με ακόμα ένα διπλό (το 4ο για φέτος) αφού...
μετά το 20ο λεπτό κυριάρχησε στο γήπεδο, έκανε ότι ήθελε στο βαρύ αγωνιστικό χώρο και τελικά πήρε τη νίκη με 1-2.

Το τελικό σκορ κολακεύει τους γηπεδούχους που είδαν το τερματοφύλακα τους να κάνει σπουδαίες επεμβάσεις για να κρατήσει το επίπεδο του σκορ στο 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το 1-2 έχασαν απίστευτες ευκαιρίες αλλά τελικά κράτησαν τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς αλλά όσο περνούσε ο χρόνος δεν μπορούσαν να αντισταθούν στην ανωτερότητα του Ερμή και ειδικά μόλις έμειναν με 10 κατέρρευσαν.

Καλή η διαιτησία του κ. Γκιάφη (Σ.Δ. Αιτωλοακαρνανίας) που απέβαλε σωστά στο 57ο τον Παπαρούνη ενώ έδειξε κίτρινες στους Αντωνιάδη, Γατσέλο, Περπερίδη, Παναγιωτίδη, Κλάζογλου, Μπίκο και Πασχαλίδη. Βοηθοί του ήταν οι Κακατσίδης από τον ίδιο Σύνδεσμο και Τσέτσος από τον Σ.Δ. Δωδεκανήσου.

Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 7ο το σουτ του Μάγγου βρήκε το χέρι του Κλάζογλου μέσα στη περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Παπαρούνης.

Στο 20ο το σουτ του Χαϊτίδη από πολύ καλή θέση πέρασε άουτ και στο 31ο ο Μαυροματίδης μπήκε από αριστερά σέντραρε και ο Τσορλίνης με σουτ ισοφάρισε.

Στο 35ο ο Μολώνης απέκρουσε πολύ δύσκολα τη κεφαλιά του Μαυροματίδη και στο 42ο το σουτ του ίδιου πέρασε λίγο άουτ.

Στο 60ο ο Μπίκος σέντραρε η μπάλα πέρασε από όλους και ο Κλάζογλου από πολύ κοντά έκανε το 1-2.

Αμέσως μετά ο Χαϊτίδης δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ-α-τετ το Μολώνη όπως και ο Σερσέμης 5 λεπτά μετά με το σουτ του Χαϊτίδη στη συνέχεια να περνάει άουτ.

Στο 70ο το σουτ του Μπίκου απέκρουσε ο Μολώνης και στο 81ο το πλασέ του Ντανάϊ πέρασε ελάχιστα έξω για τη Φιλιππιάδα.

Στο 92ο τέλος ο Δόνες δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ-α-τετ τον Μολώνη που απέκρουσε με το Χαραλαμπίδη να είναι μόνος δίπλα.

Εθνικός Φιλιππιάδας: Μολώνης, Ντανάϊ, Χρήστου (59ο Αντωνιάδης), Ντούσκας (75ο Λέτζος), Παπαρούνης, Γατσέλος, Καραγκούνης (69ο Βάσιλας), Δημουλάς, Μάγγος, Μανιώτης, Τσάπι (66 Σιώπης).

Ερμής Αμυνταίου: Περπερίδης, Γιορετζίδης, Πασχαλίδης (71ο Δόνες), Παναγιωτίδης, Κλάζογλου, Σερσέμης, Μπίκος (78ο Χαραλαμπίδης), Τριανταφύλλου, Χαϊτίδης, Τσορλίνης (89ο Τσέλα), Μαυροματίδης (90ο Τσολάκης).

Συγχαρητήρια στους διαιτητές από τον Ερμή

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ερμή θέλει να συγχαρεί το διαιτητή του αγώνα με τον Εθνικό αλλά και τους βοηθούς του για την άψογη διαιτησία του σε ένα παιχνίδι που έγινε σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο.

Γραφείο Τύπου Ερμή Αμυνταίου
Η συνέντευξη τύπου
https://www.youtube.com/watch?v=TYslAM4oXz4




Δεν υπάρχουν σχόλια: