ΣΙΝΕ

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Γεωργατζής: "Ζητώ συγγνώμη από τη διοίκηση και τον κόσμο της Νίκης Βόλου"

Με σημερινή του γνωστοποίηση ο ποδοσφαιριστής του Ρήγα Φεραίου, Κωνσταντίνος Γεωργατζής, ζητά συγγνώμη από τη διοίκηση και τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου για τις χθεσινές του δηλώσεις...
 (δείτε τις ΕΔΩ), τονίζοντας πως έγιναν πάνω στην ένταση και την πίεση που προέκυψαν από τον αγώνα που διεξήχθη ανάμεσα στις δύο ομάδες. Παράλληλα, σβήνει κάθε υπόνοια για προσέγγιση σε ποδοσφαιριστές του Ρήγα και κάνει λόγο για συζητήσεις φιλικού επιπέδου χωρίς καμία επίσημη υπόσταση.



Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
Θα ήθελα δημοσίως να ζητήσω συγγνώμη από τη διοίκηση, αλλά κυρίως από το φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό ούτε να θίξω ούτε να βλάψω την ομάδα της Νίκης μιας και αποτελώ γέννημα θρέμμα της.

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ ήμουν φορτισμένος από την ένταση και την πίεση του αγώνα και από τις λεκτικές αντιπαραθέσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εν τέλει, θα ήθελα να επισημάνω ότι οι δηλώσεις μου δεν υπονοούν καμία περίπτωση δωροδοκίας, ούτε καν προσέγγισης προς ποδοσφαιριστές του Ρήγα. Πάνω στην ένταση αναφέρθηκα σε συζητήσεις φιλικού επιπέδου που δεν έχουν καμία επίσημη υπόσταση.

Ζητώ και πάλι συγγνώμη από τη διοικούσα επιτροπή και το κόσμο της Νικης Βόλου.

Με εκτίμηση,
Κων/νος Γεωργατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια: