ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Έβαλε Vicks στο Μωρό της και κοιμήθηκε. Λίγα λεπτά αργότερα το βρίσκει νεκρό. Μαμάδες ανοίξτε τα μάτια σας!

Μπορεί να εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε τους κινδύνους του Vicks VapoRub. Εξάλλου, όλοι το έχουμε χρησιμοποιήσει πολλές φορές για την ανακούφιση από...
τον πυρετό και την ρινική συμφόρηση, χωρίς κανένα πρόβλημα, έτσι δεν είναι?

Ωστόσο, However, αυτή η αλοιφή αποτελεί έναν πραγματικά σοβαρό κίνδυνο για τα παιδιά κάτω των 3 ετών.

Ενώ είναι καλό για τους ενήλικες, στα μωρά αυξάνει την παραγωγή βλέννας κατά 60%. Αυτή η βλέννα συσσωρεύεται στην τραχεία και τους πνεύμονες και αναστέλλει την αναπνοή.

Δυστυχώς αυτή η άτυχη μητέρα, έμαθε αυτή την αλήθεια πολύ αργά. Όταν μια μέρα επέστρεψε από την δουλειά της, και μπήκε μέσα στο δωμάτιο του μωρού της. Όταν το πλησίασε για να το φιλήσει, συνειδητοποίησε ότι είχε πυρετό. Θεωρώντας ότι ήταν ένα κοινό κρυολόγημα, πίστεψε ότι μια σπιτική συνταγή θα το ανακούφιζε.

Έτριψε λοιπόν Vicks VapoRub, στο στήθος του , στην πλάτη, και κάτω από την μύτη του για να τον βοηθήσει να αναπνεύσει. Τον σκέπασε, ξάπλωσε δίπλα του και την πήρε ο ύπνος. Όταν ξύπνησε συνειδητοποίησε ότι δεν ανέπνεε και τον μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς ήταν νεκρός εδώ και ώρες. Η ιατρική αναφορά ανέφερε ότι το παιδί πέθανε λόγω φλεγμονής στην αναπνευστική οδό, που προκλήθηκε από την καμφορά που περιέχεται στη διάσημη αλοιφή.

Ενώ η ετικέτα στο Vicks VapoRub προειδοποιεί για τη χρήση του σε παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών, πολλές προειδοποιήσεις για τα φαρμακευτικά προϊόντα πηγαίνουν αδιάβαστες.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, για την ασφάλεια των παιδιών σας και τη δική σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: