ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ANNE: Το τελευταίο επεισόδιο - Το τραγικό φινάλε της σειράς (video)

Η Σουλέ πάει στο σπίτι της και αποφασίζει να υπογράψει τα χαρτιά της υιοθεσίας, μετά τα γεγονότα με την επίθεση του...
Τζενγκίζ στη Μελέκ, ενώ παράλληλα θέλει να φύγει μακριά από αυτόν τον επικίνδυνο άντρα. Οταν η Γκιονούλ αντιλαμβάνεται πως ο Τζενγκίζ ευθύνεται για το ατύχημα της Μελέκ, παίρνει την κατάσταση στα χέρια της.

Ο Τζενγκίζ επιστρέφει σπίτι και βρίσκει τη Σουλέ έτοιμη να φύγει: «Φεύγω! Τελείωσαν όλα, αυτή τη φορά αλήθεια τελείωσαν», του λέει και εκείνος την αρπάζει και της φωνάζει: «Δεν πρόκειται να πας πουθενά». Αρχίζει τότε να τη χτυπάει, όταν εμφανίζεται η Γκιονούλ να τον σημαδεύει με όπλο: «Οταν είδα τη Μελέκ στο νοσοκομείο δεν μου άφησες άλλη επιλογή από το να σε σκοτώσω». Ο Τζενγκίζ καταφέρνει να την αφοπλίσει, όμως η Σουλέ αρπάζει το όπλο του. Ο Τζενγκίζ λέει στη γυναίκα του: «Πυροβόλησέ τη στο κεφάλι!

Προσπάθησε να σκοτώσει τον άντρα σου, τον πατέρα των παιδιών σου! Κάνε το! Δεν υπάρχει δεν μπορώ! Από τη στιγμή που σου λέω να το κάνεις, θα το κάνεις!». Τότε η Σουλέ στρέφει το όπλο εναντίον του και τον πυροβολεί θανάσιμα! Μετά τη δολοφονία του Τζενγκίζ, η αστυνομία συλλαμβάνει τη Σουλέ. Καταρρακωμένη, λίγο πριν επιβιβαστεί στο περιπολικό ζητάει μια τελευταία χάρη από τον αστυνόμο: «Σας παρακαλώ, μπορείτε να μου φέρετε την τσάντα μου; Πρέπει να σας δώσει κάτι πολύ σημαντικό! Σας παρακαλώ, αφορά για τα παιδιά μου...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: