ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ARTOZYMA 2018

Τις σύγχρονες εξελίξεις του κλάδου έρχεται να αναδείξει η 8η Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Έτοιμων Προϊόντων ARTOZYMA, η οποία...
διοργανώνεται από τη ΔΕΘ - HELEXPO από τις 24-26 Φεβρουαρίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παράλληλα με την 27η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών DETROP BOUTIQUE.

ARTOZYMA - 3o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΩΜΙΟΥ 24-26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΧΟΡΗΓΟΣ...
Μύλοι Θράκης Ι Ουζουνόπουλος ΑΕ



https://tpc.googlesyndication.com/simgad/6282114526372786505





3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιου
Στο πλαίσιο της 8ης Artozyma, έχει προγραμματιστεί το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού. H εκδήλωση διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2010 στη Θεσσαλονίκη ενώ η ιδέα βασίζεται σε παρόμοιες εκδηλώσεις του εξωτερικού κατά τις οποίες αρτοποιοί συνεργάζονται με μεράκι, δημιουργούν, παρουσιάζουν τις ιδέες τους και τις μοιράζονται με το κοινό.

Η προηγούμενη πολύ επιτυχημένη διοργάνωση έχοντας ως στόχο να πραγματοποιηθεί και στην Ελλάδα ένα γεγονός που να συγκεντρώνει όλη αυτή τη συλλογική δημιουργικότητα, αποτέλεσε εφαλτήριο έμπνευσης και διδακτικό εργαστήρι αναδεικνύοντας την πρώτη Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας και ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα ψηλότερα για το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, ως μια από τις κορυφαίες παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης.

Στόχοι της διοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ψωμιού:
Προβολή και αναβάθμιση της τέχνης του «ζυμαριού και του πλάθειν» στην Ελλάδα, μέσω ενός διαγωνισμού που απευθύνεται σε επαγγελματίες, αλλά και μαθητευόμενους αρτοποιούς.


Εξερεύνηση, εντοπισμός και παρουσίαση των παραδοσιακών και σύγχρονων δυνατοτήτων της δημιουργίας αρτοσκευασμάτων στο φούρνο.
Ανάδειξη, προβολή και επιβράβευση των αποτελεσμάτων που θα προκύψουν από την επαγγελματική άμιλλα των διαγωνιζομένων.
Δημιουργία ενός σημείου αναφοράς και γνώσης, ενός κόμβου επικοινωνίας και μάθησης για «μικρούς» και «μεγάλους» αρτοποιούς, μελλοντικούς αρτοποιούς, προμηθευτές και εμπόρους του κλάδου.


Δημιουργία της δεύτερης Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας με σκοπό τη συμμετοχή σε διεθνείς διαγωνισμούς στο πλαίσιο ανάλογων εκθέσεων αρτοποιίας, προκειμένου να αναδειχθούν οι ποικιλίες και τα είδη του ελληνικού ψωμιού.


Καθιέρωση μιας διοργάνωσης εθνικού -και όχι μόνο- επιπέδου που να συνιστά πηγή δημιουργίας για καινούριες τάσεις, να συμβάλει στην επαγγελματική πρόοδο του κλάδου και να αποτελεί συντεχνιακή παρακαταθήκη για τις μέλλουσες γενεές αρτοποιών στην Ελλάδα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ψωμιού για περισσότερες πληροφορίες: http://breadcup.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: